Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
-
Hyena
senior tag
válasz ribarszki #24143 üzenetére
Sok kemeny felulet van, nem vagyok nagy hive a szonyegeknek. (porfogo)
Viszont erdekes lehet ez az automata urites is, de nem tudom mennyire jo az, nem kell e amugy is beavatkozni mert nem urit rendesen.
Illetve egy ket szintes csaladi hazban lakom ahol szeretnem mindket szinten hasznalni a robotot ahova amugy is manualisan kell atvinni. (amugy ha atviszem 1 masik szintre azt magatol felismeri majd vagy valamit nekem kell manualisan atvaltani?)
Tovabb szinezi a dolgot , hogy egyebkent bejarono is van a kepben aki szerdankent jar ide takaritani, de a robot altal megsporolt idoben csinalhatna mast...(pl ablak mosas, vagy nem kell porszivozni mindenhol csak felmosni , vagy nem tudom mennyire mukodik ez jol ... )harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Kezdo a temaban jaratlan erdeklodokent kerdeznem a rutinosabbakat, hogy szerintetek melyik keszuleket erdemes megvenni a
Roborock Q8 Max+
vagy
Roborock S8
?
A ket keszulek kb ugyanannyiba kerul viszont ebben az arban a q8 max+nal bennevan az automata urito dock, az s8 viszont valamivel tobbet tud.
Mivel nem ertek a dologhoz nem tudom , hogy az automata urites vagy az S8 altal nyujtott tobblet tudas az ami hasznavehetobb, avagy eszrevennem e egyaltalan a q8nal valami feature hianyat amivel az S8 tobbet tud , avagy mennyire must have dolog ez az automata urites. (netan amugysem uritenek ezek maguktol rendesen...? ?
Elore is koszonom ha segitettek .harley-davidson-nyiregyhaza.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Tefal turmixgép
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest