Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Szerintem téged nem érdekelnek az ész érvek, szinte felesleges vitázni veled. Nem tudom hogy eljutott-e hozzád, nem értetted meg, vagy nem is akarod megérteni mit értenek intelligens gép alatt. Nem, nem attól intelligens mert útközben a pi-t számolja a sokadik tizedesjegyig vagy kiviszi a szemetet... Kb annyira túlzó voltam mint te.
Eddig a topicban sosem volt kérdés melyik a jobb a szisztematikus vagy a kóborló porszívó, ami pattog faltól falig.
[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
Hűha, vihar van a biliben... Szerintem én nem ilyen hangnemben szóltam hozzád. Illetve hozzád nem is szóltam... De ha már, hát legyen :
Igen. Egy random, térkép nélkül takarító porszívóhoz képest intelligens. Nem, nem azért, mert kitakarítja magát. Azért, mert ő "tudja" merre van, merre járt és hol a töltője. Ha egy random porszívót elindítasz, az míg le nem merül 20%-ra,az addig kóborol. Kóborol, mert nem minden esetben talál vissza még a töltőre sem, arról nem is beszélve, hogy az álom neki, hogy töltés után ott folytassa a takarítást, ahol abbahagyta. Ami persze egy Xiaominál szinte lehetetlen, ha csak nem kastélyban lakik az ember, mert mégiscsak dupla akkora az akksi kapacitás, mint egy kóborlóé. Amúgy amit említettél, hogy egyszer végigmegy és végez, na ez az intelligencia. S ha úgy érzem, hogy nem takarított fel becsülettel (megjegyzem 4 fokozatban állítható a szívási teljesítmény), akkor átküldöm még egyszer a lakáson. Vagy kétszer. Még így is hamarabb végez, mint kevésbé okos társai. A zónatakarításról és a "menj oda" takarításról nem is regélek, mert úgyis hókuszpókusznak tűnne neked...
Amúgy nem magasztalom, volt random porszívóm is a Xiaomi előtt. Hál' Isten, csak volt. Tehát a tapasztalataim írom le, nem magasztalom. Csak az nem fér a fejembe, hogy ennyi pénzért hogy tudhat ennyit... -
Atomgeszi
nagyúr
Lehet az én Xiaomi-m feketebárány, de ő van, hogy többször is végig megy egy területen. Pont azt néztem múltkor, hogy már megint a wc-ben van( jól is teszi, ott van a macskaalom és mindig kiszórja a macska).. visszanézve többször volt ugyanazon a helyen.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
ACE-
addikt
Azt azért ne vegyük előnynek hogy 3x átmegy egy területen, más területen meg egyszer sem, sőt szerintem egy bonyolultabb elrendezésű lakásban van hogy némely helyiséget is kihagyja... igen elindul magától, akkor, amikor én akarom, akár a munkahelyemről is elindítom. Nem takarítja magát ez igaz, de azt az 1 percet rá tudom áldozni. Ellenben ha akarom, beállítom hogy elinduljon kétszer, vagy háromszor gyors egymásutánban, és ez tuti minden területen 3x fog végigmenni, nem csak nagyjából... Ne akard már megmagyarázni hogy egy random vezérlésű porszívó, ami csak megy 2 órát ha kell ha nem "okosabb", mint egy lakást feltérképező, szisztematikus takarítóval.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest