Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
BomiBoogie #437 üzenetére
Azért nem látsz, mert amit írtál, az sosem létezett. 'Priority Line - EU Express' van. Vagy ebben az esetben 'Standard Shipping - EU Express'. Megrendelés előtti képernyőn (Step 2: Payment & Shipping) tudod ellenőrizni.
-
válasz
BomiBoogie #437 üzenetére
Van pedig, rakd kosárba, és vidd tovább.
Ilyen hamarosan érkezik hozzám.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #434 üzenetére
Sajna itt nem látok "EU Priority" szállítási opciót.
-
törölt tag
válasz
"félhülye randombejárós" - ez aláírás gyanús.
-
cris78
őstag
válasz
Kár, hogy nem éri fel a hűtőt. Elég lenne szólni neki, hogy hozzon egyet. Így az asszony szintjén van.
-
Mr.Csizmás
titán
-
farkas26
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #432 üzenetére
oksa, bár szerintem a legnehezebb a Irobot táblázatott összehozni
,esetleg a táblázatba még egy árkategóriát bele lehetne rakni
-
farkas26
Topikgazda
Valaki vagy valakik vállalnák még ezeknek a robotokról a táblázat elkészítését: Neato, Samsung, iRobot, Lg, Ariete?
-
tboy72
aktív tag
De komolyan írtam. Az életszerű, hogy összetépnek otthon fecnibe 5 db újságot, meg kiöntenek fél kiló rizst, csak azért hogy legyen dolga a robotnak?
Azért írtam, mert szerintem az nem igaz, hogy a szisztematikus rosszabul takarít, mert csak egyszer megy végig és ha ott marad valami, akkor oda nem megy vissza. A napi használat során nem fog kiló rizst, meg egy fél MÉH telepet összetakarítani a lakásban. -
sysrq
őstag
Ezt ügye nem komolyan írtad?
Azért szórnak a földre valamit hogy látszódjon hol és hogyan takarít, nem az életszerű megjelenítés miatt.
Napi takarításnál meg úgy sincs otthon senki, több mint másfél óra alatt meg bejár mindent. Nekem csak a végeredmény számít, hogy hogy oldja meg az nem. -
3db ilife boldog tulajdonosa vagyok.
Jól szóltál.
Nálam nem pénz volt a szempont, mert venni fogok xiaomit is.
Először is kiakartam próbálni mit tudnak.
Annyira bejött az ilife, hogy rögtön vettem még kettőt.
Nem volt szempont a szisztematikus takarítás sem. Nem számít mennyi idő alatt végez. A lényeg, hogy jól takarítson. -
Louro
őstag
sziasztok!
Szisztematikusok drágábbak. Azok közül eddig a Xiaomi a legolcsóbb. De az is 80k. Lehet dícsérni, de nem mindenki engedheti meg magánka. A 40k-s iLife-ok se rosszak. Több tagnál is olvastam, hogy meg vannak vele elégedve.
Nem kell csodát várni a szisztematikusságtól.
Én különben azért vettem Xiaomit, mert az idő nálunk számít. Ebben a szisztematikus biztos jobb. Lehet ereje, mert néha a macskaszőr makacs és nehezen jön fel. Márkanév. Több dolgom is Xiaomi és eddig meg vagyok vele elégedve.Vehettem volna 40k-s iLife-t is, de megengedhettem magamnak ezt az extra költséget. De ez volt nálam a plafon. Régóta vártam az akcióra, mert máshonnan 100 alatt nem kaptam volna meg. Ha meg nem az árat néztem volna, akkor bejöhettek volna olyan extra igények, minthogy nézze mennyire piszkos a padló és ahol jobban, ott többször menjen át. Több ilyenről olvastam már. Csak azok 100k+ kategória.
Elnézést. Csak nem szeretnék elvakult Xiaomiságot, még ha nekem az is van. Vannak azért hiányosságai, de ár/értékben valóban jó, aki ennyit is rászán.
Úgy mondanám, hogy 50k-ig iLife a verhetetlen. 100k-ig Xiaomi. Utána levő kategóriát már nem ismerem.
-
Atomgeszi
nagyúr
Persze. Na meg, ha kiborul a liszt sem arra fogok várni, hogy 44x átmenjen az adott felületen és telefonos applikációból irányítom előre hátra.
Mivel van macska a lakásban, szerintem egyszer reggel 8 körül elindul majd, meg egyszer estefelé. Így tuti 2x fog végigmenni mindenhol.
-
tboy72
aktív tag
Az a baj ezzel az összehasonlító videókkal, hogy nem életszerű, hogy tele van a lakás rizzsel, meg papírgalacsinnal! Ha kiborul valami és össze akarod söpörtetni a xiaomival, akkor nem a szisztematikus takarítást választod, hanem célzottan odaterelgeted és addig amíg össze nem söpri.
Napi tisztántartó takarításban meg jobb a szisztematikus. -
sysrq
őstag
válasz
V.Stryker #422 üzenetére
Tele van YouTube összehasonlító videókkal, és mikor egy szobát felszórnak rizzsel és papírgalacsinnal, majd ráeresztik a porszívókat ha szisztematikus nem szedi fel elsőre másodjára nem fog visszamenni a random forgolódó meg lehet véletlenül visszamegy oda. Sokat számít menyi bútor van és ki mit helyez előtérbe, ez sajna olyan sport hogy ki kell próbálni.
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ez a videó nagyon meggyőzött arról, hogy inkább ha kell várjak egy jó alkalmat (pl. black friday) és vegyek inkább egy szisztematikusan dolgozó Xiaomi készüléket.
(L:/dl/upc/2017-08/13/63827_m98msfs4v57mhixn_kepernyofoto_2017-08-13_9_55_10.png)
(/L)
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #420 üzenetére
Gearbest oldalán, azt tegyük hozzá, mert az nincsen benne a hsz-ben.
-
hati
addikt
A4S-t hol lehet most a legjobb áron beszerezni?
-
sagit
veterán
Ez a Xiaomi robot isten, Roomba 620-at váltott ami csak szenvedett nálunk az új lakásba. Hiba nélkül 60 perc alatt feltakarít 3 szoba+fürdő+nappalikonyha+közlekedőt( 83 nm)
Akku talán ha 70%-ig merül, nagyon megérte. Ez a szisztematikus takarítás nem említhető 1 lapon a random móddal. Mindenkinek ajánlom.
-
ribarszki
őstag
Ha valaki Neato gépet keresne, kimondottan jó áron, kiváló állapotban, fél év garival, akkor hajrá. Én is tőle vettem a D95 modellt, korrekt eladó, nem selejtes termékeket árul.
-
cris78
őstag
Én is ma kaptam sms-t a dpd-től. V7s pro EU raktár.
Mindig is akartam egy távirányítós autót és így könnyebb volt beadni asszonynak -
DuDieHUN
aktív tag
Délbe rendeltem meg a Xiaomi Robotot a GearBest-ről, már kaptam sms-t a DPD-től, hogy 2-5 munkanapon belül kézbesítik, köszi a segítséget, majd kész élmény beszámoló, ha megerkezett
-
Mr.Csizmás
titán
-
blg
senior tag
Sziasztok,
olvasgattam a fórumot, meg teszteket is, és az jött le, hogy az iLife robotoknak gondja van a fekete szőnyegekkel.
Van két fekete szőnyegem is, szóval akkor ne akarjak iLife A4S-t vagy A6-ot venni, ugye?
Az egyik fekete szőnyeg ilyen: [link]Milyen robotporszívó boldogul a fekete szőnyegekkel is?
Pl. a mostanában emlegetett Xiaomi vinné őket? -
farkas26
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #406 üzenetére
Itt vagyok most már én is,kicserélem ha gondolod csak azért raktam a másikat be mert nem olyan színes,de téged írtalak oda mert te voltál azért aki megcsinálta a táblázatott Crisp Rat csak át színezte
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #402 üzenetére
Nem valaki, hanem én, átszíneztem, amit jeleztem is.
Ne itt kiabálj, hanem a topikgazdának írj, hogy cserélje ki a linket. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Tudom, láttam. Újra leírom: Látom, hogy ott a Xiaomi, de pár érték hiányzik (töltési idő, zajszint [pótolva]), valamint egy igen fontos elem, ami jelentősen kettéválasztja a robotokat, hogy szisztematikus, vagy véletlenszerű-e a takarítás. Én ennek hozzáadnék egy új sort, mondjuk "takarítási metódus" névvel, amiben az összes iLife "véletlenszerű" értéket kap, a Xiaomi pedig "szisztematikus" -t.
A zajszintre amúgy amit beírtál, nem tudom honnan az adat, sajnos nem túl hitelesek a gyári adatok nyilván semelyiknél.
Itt a Xiaomit 62-70 dB-nek mérik, de valójában az A4-et is 70-nek, a táblázatban meg 65-ként szerepel. -
Mosqu!to
addikt
válasz
Melyik nem a tiéd? Én azt nézem, ami a hozzászólásodban van, abban sincs ez benne.
Ami meg az összefoglalóban, abból alapból hiányzik is a Xiaomi -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mosqu!to #401 üzenetére
mégegyszer leírom, nem az én linkem van ott, hanem valaki átkopizta az én táblázatomat. az enyém ottvan a fentebbi hsz-emben, azóta ki lett egészítve + javítgatva
szerk: ez az alap hozzászólásom, a kiemelés meg az összefoglalóba tett táblázat tulajának szól. [link] xiaomi a jobb oldalán van, görgetni kell.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Mr.Csizmás #400 üzenetére
Igen, minden az itt leírtak szerint.
Rakd már be a spreadsheetbe a szisztematikus/véletlenszerű sort, nameg pár hiányzó infót a Xiaomiról
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Ubuntu Linux
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest