- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Golota #28854 üzenetére
Nem fogok ezen vitatkozni. Használd, ahogy szeretnéd.
Adtam javaslatot, ha ez nem felel meg, akkor mindegy mit írok.
Az optimális logisztika sem fog mindenkinek megfelelni.. Mert a user fejében vagy egy elképzelés és ha nem úgy csinálja, akkor jön az, hogy de hát miért nem úgy programozták le.
És ez nem lesz egységes, én ezt már ebből leszűrtem.
Én alapvetően nem igazán értem a problémát, de elfogadom, ha számodra ez nem ideális, de azt nem értem, ha a szoftver kínál lehetőséget ennek orvosolására, az miért nem elfogadott?
Szerintem meg nem mindegy ,ha az egész lakást akarod takarítani, hogy hol kezdi.
Hogy miért?
LEírom az én esetem, nem kell elfogadni, de az én logikám nem fog egyezni a géppel, a gép meg nem tudja, hogy a konyha zsírosabb hely...
1. Elmegy a laminált padlóburkolatos helyekre, mert azok kevésbé koszosak,
2. folyosók, előtér,
3. majd szőnyeg
4. és végül a konyha.Miért a konyha az utolsó? Pedig ott van a gép... Mert zsíros , jóval koszosabb és nem akarom ,hogy utána ezt esetleg széthordja a mop mindenhova.
Emiatt igen, tovább megy a gép... Ha rá hagytam volna ezt, akkor a konyhával kezd, szétviszi mindenhova... Gyorsabb lenne? Igen...
De nem érné meg. Látod, nem egyezik az elképzelésünk, és ezt egyik gép sem fogja kitalálni... Mert nem egyforma szobák, koszosság van.
És az én fejemben is van egy elképzelés a takarítási sorrendről, nekem ez így praktikusabb és nem hordok szét mindenhová zsíros moppal koszt... Kerülgetne is az idegbaj...
Szerintem Te is gondold át, hogy a gyorsaság, vagy a takarítás a fontosabb.
Ha gyorsan akarok takarítani, arra az én gépem kínál megoldást, de mivel én nem vagyok itthon, amikor dolgozik, számomra az idő nem tényező, a hatékonyság igen.
Hidd el, ha akarod, a prioritásaid alapján kényelmesen be tudod állítani a gépet. Ezt mindössze 1x kellene megtenned. Nem tudom így negatívumként érzékelni ezt, hisz lehetőség van rá, hogy módosítsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest