Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
ILIFE A4s Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: APPLIANCES9103 + 3$ store
113.14$ILIFE V7s Plus Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: APPLIANCES9103 + 3$ store
128.66$ILIFE G80 Handheld Wirelessly Vacuum Cleaner, 23000Pa.
EU raktárból!
Kupon: APPLIANCES9103 +3$ store
140.77$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Pótalkatrészeket honnan érdemes rendelni s5-max hoz? Inkább úgy kérdezem, hogy alin melyik eladótól érdemes?
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnek robotporszívó vásárláshoz. A kiszemelt példány: Xiaomi Robot Vacuum Mop 1C.
Viszonylag nagy 130nm emeleti szinthez lenne vásárolva a gép. Nincsen túl sok akadály, a piszok sem nagy csupán szintentartó porszívózásra lenne használva. Tisztában vagyok vele, hogy egy töltéssel nem megy végig az egészen. Azonban jól gondolom ha időközben merül a gép akkor ilyenkor “hazamegy” a dokkolóra és feltölti magát majd folytatja tovább a takarítást? Illetve kb milyen idővel kell számolni amíg feltölti magát?
Köszönöm a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz tajati #16304 üzenetére
Szia!
S5max 20% -ra merüléskor megy dokkolóra.
Emlékezetből írom mert eddig egyszer fordult elő az, hogy lemerült és töltés után folytatta.
Ez a fent említett % elérése után történt, ez után 50% elérésekor folytatta a takarítást.
Nem tudom van e összefüggés a már korábban rögzített térképhez képes, hogy a hátralévő felūlethez igazítja töltöttség vagy sem? -
maestro87
őstag
Roborock S5 Max EU raktárról!
360.03 USD
Kupon: 28$ Store kupon + APPLIANCES8201 promóciós kód + alkalmazásból rendelve Coin kedvezmény -
justgiveup
tag
válasz AndrewBlase #16298 üzenetére
Erre nem is gondoltam, hogy fel-le kell rakosgatni a mop-ot. Abban voltam, hogy az mindig rajta van és vagy használja vagy nem, de az gond, ha akadályozza.
Igazából a lényeg az, hogy meg tudjam oldani, hogy egy térképet használjon a felmosáshoz (no-go zónákkal a szőnyegeknél) és egyet a porszívózásnál.
Köszi a segítséget. -
Leon77
őstag
válasz drpele #16299 üzenetére
Nekem S5-nél volt ilyen, pontosabban így kezdődött, aztán egy idő után lemászott a dokkolóról, hogy nem tud tölteni, tisztítsam meg az érintkezőket.
A hiba oka a túláram védelemre beletett biztosíték volt, az akksi töltése során. Ki lehet mérni, illetve ki is lehet próbálni, ha megpatkolod. Már, ha úgy működik, mint az s5 esetében. Azt hiszem ilyen 300 ohm felett már bajos a dolog. Az új biztosíték nem volt 100 forint sem, kicserélni nem volt könnyű, de sikerült. Yt-on van róla több videó is.
Ez volt nálam, egy próbát megérhet.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
veterán
Roborock S7 robot vacuum cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 50$ store kupon.
499.99$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
drpele
senior tag
válasz Leon77 #16309 üzenetére
Köszi, ez eléggé hasonló tüneteggyüttes.
Alkalmanként nálam is szokott olyan lenni, hogy egyáltalán nem tud dokkolni, ekkor manuálisan rátolom a dokkra, de nem igazán akaródzik a töltést elkezdeni, s egy fél perc után eltolja magát a dokkolótól kb 0,5-1cm-re."Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Lehet hogy vótmá, de Mijia Mop Pro-nál hogy lehet elkerülni azt, hogy ha kijelölöm hogy pl 1;2;3 szobákat takarítsa ki egyszer, akkor következő indításnál ne csak a maradékra menjen? Nincs ilyenkor kijelölve semmi az appban, mégis csak a többi szobába megy.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
phanzetomox
őstag
Sziasztok!
Választásban szeretném segítségeteket kérni. A kinézett gépek:
Xiaomi Roborock S6 max és DUORO XCONTROL PROFI
170m2 területű lakásba kellene egy porszívózni és felmosni tudó gép. Egy helyen van szőnyeg, ha azt ki tudná kerülni az előny. Szobáknál küszöb kb. 8mm magas.
A fentiek közül melyiket ajánlanátok inkább? árban mindegyik 200k körül mozog.
Előre is köszi a segítséget!! -
CHIPman
nagyúr
válasz bandigno #16315 üzenetére
Nem ismerem ezeket a szavakat, először bepipálok pár szobát, a következőnél pedig nem állítok semmit (de direkt megnézem hogy nincs bepipálva semmi), mégis csak a komplementerre megy. Nem appból szoktam indítani egyébként, hanem csak megnyomom a gombot, de se úgy, se appból indítva nem takarít teljes lakást ilyenkor.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Galahed
senior tag
válasz phanzetomox #16316 üzenetére
A Duoro Xcontrol profi a Giroszenzoros navigációval rendelkezik, negyedannyira sem pontos mint a S6 maxv lézeres letapogatója, ezért nálam az kiesne...
Ha nincs otthon kisállat akkor felesleges az S6 maxv , elég az S5 max jópár tizessel (ezer) olcsóbb. (Mondom ezt úgy, hogy S6 maxv van itthon)Persze ha az kell, hogy óvatosan kikerülje a papucsodat, (cipődet és egyéb felismerthető tárgyat, pl kábeleket, hosszabbítókat, kutya-macskapiszkot - nem keni szét a padlón, valamint nézni akarod kamerán, hogy merre jár, mit lát,) akkor jó lehet az S6 maxV -is.
Az hogy szivóerőben papiron 2000 vs 2500pa azaz 500-al magasabb értékkel rendelkezik az S6 maxV - ne zavarjon meg, a papir elbirja, hogy jobban vegyék, de normál porszivózásnál nagyjából egyforma teljesítménnyel szivnak. A max szivóerőt úgysem nagyon ajánlott használni huzamosabb ideig.utólag szerkesztve: A felmosástól túl sokat ne várj, ezek csak feltörlést tudnak, azaz a takaritás közben leszálló finom port képesek feltörölni nedves, mosószer nélküli tiszta vizzel...
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Galahed #16318 üzenetére
Köszi, ezek nagyon hasznos infók voltak!
Igazából azért az S6-ot néztem, mert vannak dolgok, amiből szeretem inkább a legjobbat megvenni, (mint utólag rájönni, hogy valamit nem tud, ami pedig jó lett volna) és ez a porszívó dolog pont olyan. Ha már úgyis 100 ezreket költ rá az ember akkor tényleg jó legyen
Bár közben szembejött egy hirdetésben a Viaomi S9, ami eddig valahogy elkerülte a figyelmem... még azt azért megnézem a rendelés előtt.Amúgy azt látom, hogy külföldről elég jó áron meg lehet kapni ezeket.
Viszont ha jól gondolom ez esetben a garanciát felejtsem is el, ugye?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Roborock S5 Max XIAOMI MIJIA Robot Vacuum Cleaner !
EU raktárból!
Kupon: S50318 + 40$ store
$353.99Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bandigno
senior tag
válasz phanzetomox #16319 üzenetére
felettem Silent kolléga linkje már túl jó ár egy S5 Maxra, én is javaslom
-
algira37
újonc
a +40$ store kupont ,hogy tudom becollectelni? Silent kolléga
-
Galahed
senior tag
Az S5 max az később jelent meg mint az S6. Az S5 max nagyobb tudású. A másik porszívót nem ismerem, de én maradnék a Roborock gyártmányoknál.
Az. Aliról rendelt készülék garancia az gyakorlati nulla. Csak elméletben létezik.
[ Szerkesztve ]
-
algira37
újonc
várható ,hogy lejjebb megy az ára? még nem igazán rendeltem ilyen nagyságrendben aliról egy kicsit tartok tőle, de már féléve szeretnék egy robotporszívót.
-
Galahed
senior tag
S6 maxV-t írtál korábban, nem S6 -ot... Az két igencsak különböző tudású készülék.
-
3szli
tag
Sziasztok!
Kinéztem Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
küszöb nincs nagyjából 150 négyzetmétert kéne neki takarítani....
De igazából 2 kérdésem lenne ki néztem emagnál a specifikáció jóval eltér a xiaomi
hivatalos hónapjától. melyiket vehetem alapul?
A másik kérdés ha felmosás funkcióban indítom érzékeli hol a szőnyeg és oda nem megy vagy ezt nekem kell leszabályozni? -
tranceplanet
addikt
Nincs benne No mop funkció! Trükkel ezt úgy szoktuk megoldani, hogy amikor felmos-rajta van a mop, akkor a szőnyegeket No Go zónára rakjuk. Amikor pedig nincs rajta a mop-simán porszívózás üzemmódban üzemeltetjük, akkor levesszük a No go zónákat a szőnyegekről így ekkor azokat is kiporszívózza. Az S5 Max robotban van No mop funkció is!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
maestro87
őstag
Energy Lab-ban 50%-os seller kuponok, MC-TECH Store-hoz van 88$/176$-os kupon (~110 db). Így az S5 Max 300$ alatt elhozható majd.
Megszerzéséhez feladatokat meg kell csinálni + barátokat meghívni hogy segítsenek.
Játszani ebben a topikban lehet, illetve Facebook csoportokban. -
bandigno
senior tag
[S7] indító akció! 499,99 dolcsi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Roidmi EVE Plus
$365.49 lesz 29-én!
Érdemes már most kosárba rakni.
+ ha kupon is lesz hozzá!Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
AgaRagA
újonc
Sziasztok,
Remélem valaki tud szolgálni jótanáccsal:
Az alany: Mi Robot Vacuum Mop (STYTJ01ZHM)
A hiba: Egyszer csak porszívózás végén be-ki áll a dokkból és ezt egy darabig csinálva megáll és közli, hogy tegyem a töltő dokkra. Arra rátéve nem tölt.
Első indításkor a mostani jelezte, hogy FW-t frissít.
Ha dokkról levéve kikapcsolom, majd úgy a dokkra, bekacsol és akkor elkezd tölteni.Az a legbosszantóbb, hogy ez már a 2. ugyanilyen proszívó, az első kb. 1,5 hónap után csinálta ezt, a mostani 4 nap után.
Amiket megpróbáltam:
Mi-Home-ból törlés
Reset gombos visszaállítás
Mi-Home-ban előbb magyar majd kínai zónába betételxiaomiszerviz telefonon azt mondta, hogy SW hiba és mindenképpen javítás.
Dokk-on és porszívón is mértem feszültséget:
Dokk: 4.1V
Porszívó: 14.1VKöszi a válaszokat előre is.
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
Úgy látom a Xiaomi Mijia STYTJ02YM 2 elég jó áron van most, ez miben más, mint az S5 max?
előre is köszi! -
tranceplanet
addikt
válasz reflxx #16341 üzenetére
STYTJ02YM = Mop Pro (Viomi beszállító)
S5 Max (Roborock beszállító)Mop Pro:
olcsóbb
nincs no mop funkció
kisebb akku
1 térképet kezel (1 szint)
maga alá tud pisálni, bár nálam nem volt ilyenS5 Max:
drágább
van no mop funkció
nagyobb akku
5 térképet kezel (5 szint)
nem vizel maga alá, felügyelet nélkül feltörölMostani akciós árakat tekintve S5 Max robotot venném!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
SongoiD
csendes tag
iLife kézi akkumulátoros porszívóiról vannak tapasztalataitok? Édesanyámnak keresnék valami könnyen kezelhető, könnyű porszívót lakásba. Sajnos robotokkal nem megoldható a magas küszöbök miatt. (s5 max-al tesztelve).
-
phanzetomox
őstag
-
Galahed
senior tag
válasz phanzetomox #16346 üzenetére
Az jobb mint az S6 maxV, úgyhogy nem jársz rosszul én is azt vettem volna, ha lett volna olyan webshop ahol meg mertem volna venni, ráadásul iszony ára volt anno (tavaly év vége, közel 300ezer volt)
a legjobb eredményeket éri el a teszteken az összes robot között... Bár most megjött a Roborock S7 az még nem volt vele összeghasonlítva.Talán a fogyóanyag és a cserealkatrészek (főkefe, oldalkefe stb) picivel drágábbak az AIVI -hez, ha meghibásodik akkor sem egyszerű az alkatrészcsere, mint a Roborocknál. De ha van rá garancia akkor semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
-
bandigno
senior tag
válasz phanzetomox #16348 üzenetére
majd harmadáron eu raktáras S5 Max-ot vennék inkább! 3 kilót egy porszívóért? ha tönkremegy, még másik kettőre marad pénz!
-
reflxx
aktív tag
válasz tranceplanet #16342 üzenetére
Megtudnátok erősíteni kérlek, hogy ez [link] a Xiaomi Mijia STYTJ02YM?
Illetve van valakinek tapasztalata a Dunaraktar.hu-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest