- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kjegi
friss újonc
Köszi, egyelőre a töltőre állás talán megy (kicsit arrébb kellett tennem, mert volt egy lejtés jobb felé, ami a fűtől nem látszott, de a kis drága azonnal félrement). Most ott tartok, hogy nem villog a töltésjező lámpa, ami a töltési folyamatot jelezné, hanem folyamatosan ég. Meg villog a 4H-s led, ahelyett, hogy folyamatosan égne, illetve, ha megnyomom a play vagyis az indítás gombot, 3 rövid sípszóval nyugtázza az egy hosszú helyett és nem is mozdul sehova
Most kicsit tanácstalan vagyok -
kjegi
friss újonc
Sziasztok! Új vagyok itt és ma vettem egy Yard Force x50i-t. Nem ezt akartam, de ez 120 eurral olcsóbb volt, mint. kiszemelt landroid, de vlamiért úgy vettem ki a fórum hozzászólásaiból, hogy ez is megbízható, jó gép. Csak most látom az útmutatóban, hogy mennyi helyet kell elhagyni a töltő elhelyezésénél (50cm-t mögötte és mellette). Egy sarokban szerettem volna elhelyezni, de így nem lehet. Gondolom, ezeken a helyeken nem is fogja lenyírni a füvet? Ha ez igaz, nagyon nem lettem most boldog. Ráadásul a töltő bekötése is elég "gagyi'nak tűnik, de ezen biztosan lehet segíteni. Holnap kezdek neki a telepítésnek és most eléggé mef vagyok rémülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest