Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
-
tannoyfan
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Egyetértek, annyi még, hogy az újabb/nagyobb dobozokban BT is van, az App elvileg azzal is tud kapcsolódni, ha szükséges. Magam még nem próbáltam, mert mindenhol akad wifi, ahol a technika dolgozik. Mivel garázsban lakik, macerás onnan kibányászni, ilyenkor csak rányomok a start-ra az app-ban, kiáll, stop, és már tudom is tisztogatni a késeket. Ha megvagyok, átrakom a garázs érkezési oldalára, home gomb, és szépen visszaáll. Ha minden be van állítva, akkor nagyjából ennyi szükség van az app kapcsolatra. Nálam össze van akasztva az otthon automatizálással, így nekem mindig jó a wifi, kapom róla a valósidejű adatokat.
A másik szcenárió a grimbusz esete, ha elakad, akkor küld üzenetet az app-on át. Ha nincs, aki kiszabadítsa, akkor mind1 is, 20 perc után kikapcsolja magát, de ha otthon van olyan személy, aki újra tudja indítani, akkor hasznos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7 – bajnokesélyes
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő