Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tannoyfan
tag
válasz

fogtunder

üzenetére
						A hosszas kutatás alapján arra jutottam, hogy nem elég a terület méretére lőni, amikor az ember gépet választ. Az 500m2-es szabályos és üres téglalap terület nagyon más, mnt a fákkal és más akadályokkal tűzdelt 500m2. A jelenleg elérhető Landroid app-al meg lehet mérni a területet, az adhat egy támpontot (én is meglepődtem, mennyivel kisebb a füvem, mint gondoltam), de csak demó módban használható, amíg nincs géppel párosítva. Ennek hatalmas hátránya, hogy semmit nem jegyez meg. Elinduláskor elcseszett USA mértékegységekben mér, ha átállítod metrikusra, ott a save gomb, de useless. Ha leméred a területet a kamerás, végigsétálós módszerrel, nagyon szépen megmutatja a bejárt terület alakját, méretét, de ha csak átmész egy másik menüpontba, már köddé is válik az infó
. Na mind1, érdemes kipróbálni, én alapból attól is tartottam, hogy a border kábel nem lesz elég hosszú, de mint kiderült, alig több, mint a hozzáadott harmada szükséges a területre. Visszatérve a belakottságra, érdemes, és kell is felüllőni a gépméretet, ha nem üres a terület, akkor a megfelelő nyírási képhez sokat kell majd járatni a technikát. Az appot leszámítva ez még nem saját tapasztalat, de a tömegek erre jutottak.  
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Tőzsde és gazdaság
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Elemlámpa, zseblámpa
 - BestBuy topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - One mobilszolgáltatások
 - További aktív témák...

- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
 - AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
 - REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
 - Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Na mind1, érdemes kipróbálni, én alapból attól is tartottam, hogy a border kábel nem lesz elég hosszú, de mint kiderült, alig több, mint a hozzáadott harmada szükséges a területre. Visszatérve a belakottságra, érdemes, és kell is felüllőni a gépméretet, ha nem üres a terület, akkor a megfelelő nyírási képhez sokat kell majd járatni a technikát. Az appot leszámítva ez még nem saját tapasztalat, de a tömegek erre jutottak.