Hirdetés
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
saginorbi
üzenetére
Szia!
Már jó régi kérdés de valakinek hátha hasznos lesz a válasz.
Nálam mindig változik valami a kertben, mindig kitalálunk valamit, az egész már meg sem tudom mondani hány helyen van megtoldva...minden évben minimum 2x változtatok a "drótkerítésen". Az elején még a szilikonzsíros csatit használtam, de nem tetszett, próbáltam a Wago-t szilikonzsírral feltöltve, abból kicsúszott a vezeték. Ami bevált a forrasztott toldás zsugorcsővel. Ha nagyon pro akarsz lenni akkor gyantás zsugorcsővel, de én simát használtam, eddig bevált.
Ha a fűnyíró tudja m2-ben a területed és 2x olyan hosszú kell hozzá, mint amit adtak, szerintem beletoldhatsz, nem szabadna hogy gondot okozzon. Ha jól megtervezték úgyis áramgenerátoros meghajtása van. -
válasz
saginorbi
üzenetére
Én a tervezett hosszabbításokat (illetve elágazásokat) úgy oldom meg, hogy ráhagyok kb. 2×70 centit a kábelre, szorosan párhuzamosítva, hogy mágnesesen semleges maradjon, kivezetem oldalra, és ott a felszín felett egy vízhatlan kötődobozban Wagóval csatlakoztatom a két véget.
MaCS
-
Yellow73_a
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest