- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Abban egyetértek mikrofonnal, hogy a ritkán nyírt fű nem lenne olyan szép, mintha minden nap vágna belőle egy kicsit.
Viszont azt kevésbé érzem helytállónak, hogy nem tudna mit kezdeni a nagyobb fűvel. Itt a nagyobb fű alatt persze nem a derékig érő gazt értem, de mondjuk a kb 10-12 centis fűre simán ráengedtem a Parkside-ot. Lehet nem annyira élvezte, de megoldotta.És az eredmény még így is sokkal szebb lett, mint amikor ugyanezt a füvet vágja valaki nem fűgyűjtős tologatóssal.
Sok olyan közterületet is látok (főleg kisebb településeken), amit csak "kaszálgatnak", tehát mondjuk évente párszor, mert gondolom nincs rá kapacitás. Egy egyszeri beruházás segíthetne megoldani az ilyen problémákat (vagy legalább egy részét) ilyen feladatra optimalizált robotfűnyírókkal. Legalábbis szerintem.
Na de abbahagyom a nyavajgást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- Eladó Jansno X50 e-bike - hibás
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- ÚJ LaserPecker 2 Suit version gravírozó gép számla, 2év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest