Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Abban egyetértek mikrofonnal, hogy a ritkán nyírt fű nem lenne olyan szép, mintha minden nap vágna belőle egy kicsit.
Viszont azt kevésbé érzem helytállónak, hogy nem tudna mit kezdeni a nagyobb fűvel. Itt a nagyobb fű alatt persze nem a derékig érő gazt értem, de mondjuk a kb 10-12 centis fűre simán ráengedtem a Parkside-ot. Lehet nem annyira élvezte, de megoldotta.
És az eredmény még így is sokkal szebb lett, mint amikor ugyanezt a füvet vágja valaki nem fűgyűjtős tologatóssal.Sok olyan közterületet is látok (főleg kisebb településeken), amit csak "kaszálgatnak", tehát mondjuk évente párszor, mert gondolom nincs rá kapacitás. Egy egyszeri beruházás segíthetne megoldani az ilyen problémákat (vagy legalább egy részét) ilyen feladatra optimalizált robotfűnyírókkal. Legalábbis szerintem.
Na de abbahagyom a nyavajgást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És az eredmény még így is sokkal szebb lett, mint amikor ugyanezt a füvet vágja valaki nem fűgyűjtős tologatóssal.