Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
noorbertt
üzenetére
De mint írtam: ez nem egyedi hiba!
Egyébként persze, hogy Grizzly...
Frissítés: játszottam a lecsatlakoztatással, és árnyalódott a kép.
Ha megszakítom a hurkot, akkor nem egészen úgy folytatja, mint ahogy addig működött, hanem mintha elbizonytalanodna. Rövidebb, 1-2 méteres szakaszokat fut be, mintha keresne valamit, de mikor így eléri a vezetéket, simán átlépi.
Ha viszont áramtalanítom a bázist, akkor (érdekes módon szemben az első kísérlettel, amikor nem vett erről tudomást) elkezd kétségbeesetten helyben tipródni, és úgy egy perc helyben forgolódás után "Fűnyíró kívül" hibával leáll. Ez eddig tehát rendben lenne, csakhogy ha ilyenkor visszakapcsolom a dokkolót, akkor csak fizikai gombnyomással lehet újraindítani a gépet. Egyik app sem engedi a folytatást. Ez pedig komoly szívás lehet egy távolból menedzselni próbált fűnyíró esetén.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsóbb! Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - 1,5 év gari!
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest