Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
"annyira azért nem jó hírek"
Akkor ezek szerint túl negatívan fogalmaztam.
Nem akartam, mert igazából én pozitívan csalódtam, szerintem nagyon jól működik. Szépen nyír és jó a pálya generálási algoritmusa is, ha hozza ezt a szintet a levélgyűjtés, vagy csak a felét, akkor simán megéri.
Egy dologgal nem számoltam, hogy szürkülettől nem tud nyírni, mert nincs elég fény a kamerás 3D rendszerének. Ez azonban szokható.
Főleg, hogy 100nm-t még duplán nyírva (egyszer egyik irányba, majd rögtön után 90°-kal keresztbe, szegélyt duplán körbe menve párhuzamos offset-tel, NoGo zónát kétszer körbe menve párhuzamos offset-tel) egy óra alatt végez. Így nem kell hogy folyamatosan és minden nap menjen.
Illetve adódik a következő fejlesztési szint az IR-rel támogatott kamera.Hogy mi lesz vele 4-5 év múlva, ezt nagyon nehéz megmondani. Van itt valaki akinek 4-5 éves berendezése van napi használatból? Rengeteget fejlődnek és változnak ennyi idő alatt....
Tud teljesen offline működni?
A számításokat és pályatervet elvileg az RTK és a robotfűnyíró végzi és a robotfűnyíró tárolja. Ha pl. valamiért kikapcsold a robotot, vagy mondjuk leállítod a stopgombbal, és energiatakarékossági okok miatt automatikusan kikapcsol, akkor nem tudod, megnézni az alkalmazásodban a térképet, vagy a fűnyíró adatait. Csak akkor ha Bluetooth-on, vagy WiFin kapcsolódsz hozzá.
Tehát igazából semmilyen működési adatot nem szinkronizál Cloud-ba
A nyíráshoz, már nem kell, hogy a Robot folyamatosan WiFi-n legyen. Nekem van olyan része a kertnek ahová nem ér el a WiFi és rendesen működik. Csak ilyenkor megnyitom az alkalmazást, aztán nem látom benne, hogy mit csinál.
Amúgy van benne 4G SIM modul így bele lehet rakni adatkártyát és akkor nem kell neki a WiFi... -
WiZARD
veterán
Azért az is fontos kérdés hogy bírja-e 4-5-sok évig, van-e alkatrész.
Kap hideget-meleget, napot, esőt, port, homokot, élőlényeket, adott valamilyen szintű saját vibráció, plusz terület minőség függően zötyög végig.
Mert problémák vannak még a nagy nevű, régóta ezen a területen dolgozó gyártók gépeinél is.A Yuka, mint adott cég nem első modellje talán hajszállal előrébb van mint azok akik most akarnak piacra lépni.
Ezért is félek a az Oasa-tól, pedig nagyon vonzó amit ígér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Éjszakai műszak
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest