- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojoba1
csendes tag
válasz
Anaconda #1367 üzenetére
Nárciszok vannak aminek a helyét most körbekerítettem, hogy tavasszal már ne menjen rá. De nem rá kell engednem erre a részre a gépet mert amit csináltam átjárót az szük neki. Nem sokszor megy át rajta. Tavaszig meg majd meglátom, hogy miként tudom bővíteni a jelenlegi átjárót.
Nekem ezek a beugrásokkal az a bajom hogy 1.5 méterenként van de kb. 30 cm-t kanyarodik. Ha ide eljut akkor megcsinálja az nem gond neki.
Te a fákát is körbehatároltad, hintaágyat ? Van nálam is hasonló, mint neked. Jelenleg 26 cm itt is a távolság de hagyom a határolót akkor bőven lehet azt is közelebb tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest