Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hchefi
csendes tag
Az a baj, hogy szinte az összes sarokban van szórófej az öntözéshez. Hivatalosan ugye illik 1 méterre rakni legalább a dokkolót ezektől. De még ha közelebb is teszem és levédem a dokkolót a víztől, akkor meg az öntözőfej nem fogja tudni betölteni az eredetileg tervezett funkcióját. Láttam neten példákat fűtől elkülönült garázsokra (boschnál is, bár nem tudom melyik modell volt), de az nagyon jó kérdés, hogy mennyit kellett ehhez hackelni, meg hogy hosszú távon mennyire működik (és nem csak a youtube videó erejéig
). Úgy vettem ki, hogy azoknál működhet jól a dolog, ahol van ilyen hazavezető drót is külön. De úgy látom, hogy ez már manapság egyre kevésbé van alkalmazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Automata kávégépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Úgy vettem ki, hogy azoknál működhet jól a dolog, ahol van ilyen hazavezető drót is külön. De úgy látom, hogy ez már manapság egyre kevésbé van alkalmazva.