Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mikrofon
üzenetére
Majd a többiek megírják pontosan, nekem csak annyi maradt meg, hogy meglepetten olvastam itt kisebb panaszokat, de a végén mindig kiderült, hogy jóval bonyolultabb a setup, így betudtam ennek, és lapoztam tovább.
M500/700/1000 témakör: a Worx nagyon szeret a töltő teljesítményével és az akku méretével játszani, és színtisztán ezek változtatásával nevet adni a modelleknek, és valójában a gép és a dokkoló csak 2-3 "felfelé lépés" után változik ténylegesen fizikailag. Pl a régebbi (azaz nem a Plus) modellek esetén: M700+3A-es töltő+kicsivel több tüske és hosszabb határolóvezeték a dobozban = M1000, még az akkuméret is ugyanaz. Ráadásul a "töltő" ezeknél egy buta DC tápegység csak, szóval ha bebaktatok a megfelelő helyre, veszek egy 3A-es 20V-os Mean Well tápot, ráakasztom, akkor "van egy M1000-esem".
De amúgy egyszer kiszámolgattam, árban is arányosan skálázódik, esetleg utángyártott szirszar akkukkal + töltőkkel fel lehet upgradelni mondjuk egy m500-ast (ennél az akku is kisebb) a gyári m1000-es szintjére, ahhoz képest valamivel olcsóbban mintha egyből m1000-est vennél, de nem éri meg a szarakodást. Szóval ne bánd, jó ez így.szerk.: a Plus-os modelleknél nem mélyedtem bele ennyire, és neked ilyen van már, nem tudom ezeknél mi a helyzet, de sanszos hogy ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest