Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
Amikr valakinek van elég tudása egy területen(meglepően sokaknak) és van elég tudása, hogy a tudása értéket érvényesítse is(Mo-on meglepően és sajnálatosan kevesen), akkor az ilyen cégek úgy járnak gyorsan (a kilépett "tudás" miatt), mint a korábban említett "Cégem" és annak csődje!
-
5leteseN
őstag
Nálad sajnos nem lehet bevetni a nálam bevált megoldásokat az eltérő körülmények miatt. Kár. Ezt a pár perc billentyűzést rászántuk.
A viszonylag sajátos körülményeidhez te tudod megkeresni a megoldást, ha lesz eléggé motiváló tapasztalatod.
Megoldás szinte bármire van, csak a (megkeresésére)ráfordított időd és a céged ráfordítható összege a határ!

-
5leteseN
őstag
Igaz!
Nálam: Én egy-két év hasonlói problémái után már inkább viszem mindig magammal a megszokott vezeték nélküli billentyűzetem, mikor valamelyik ismerősnél/megbízónál IT-feladatom van. Ez ugyanaz, amit az otthoni gépeimnél is használok! Mind az 5-6-tot("laposokat" is, 3 félét) is azzal az eggyel! Nincsenek megszokási, átszokási gondjaim.
Én így oldottam meg. Van belőle egy tartalék is, mikor a saját tesztelés után bevált, jött mindjárt a második is. Minden gépnél, mindenütt ugyanazt a keyboard-ot tudom használni. Ennyi pluszt(kicsi-könnyű-...) az átszokásos problémák nélküli, sokkal gyorsabb, hatékonyabb, nekem kényelmesebb munkáért "cipelgetek". -
5leteseN
őstag
Ezek szerint sokat billentyűzöl! Ehhez egy "lapos" billentyűzete eleve nem szokott kényelmes lenni az asztali PC-nél kisebb hely miatt és a sokszoros billentyűkiosztások miatt.
Ilyen helyzetben az én ismeretségemben sokan vezeték nélküli(profi) billentyűzetekkel oldották ezt meg, ahol a maguk területére optimalizált változatot kerestek a rendelkezésre álló tengernyi változatból.Dokkolókkal is meg lehet oldani(előzni) az említett csatlakozó problémát most, vagy ha a következő lapos is spórolós lesz ezekből a szempontokból.
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémátVannak persze kivételek: Mikor nekem tizen(+) éve az akkori cégem vezetése még ezt sem akarta kifizetni(a többi rossz előjellel összegezve): eljöttem!
Következő évben csődbe mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Filmvilág
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Warships
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad L15 (11.th i5, 16 GB 500 GB M.2, FHD) leárazás!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest