Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
Lehet már tudni, hogy mikor lehet szűrést végezni városokra?
Az a legjobb dolog.
Előre is köszi a választ -
kérdés: hogy/hol tudom megnézni h melyik topikokhoz szóltak utoljára hozzá?
nem a baloldalt "Prohardver témák"-ban felsorolt 12-re gondolok, hanem pl az utsó 20 vagy 50-et láthassam... -
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #945 üzenetére
De ha a csökkenőt akarod, akkor időrendben növekvőt állítsd be.
Vagy esetleg az időben csökkenő is megér egy próbát. -
Winner_hun
félisten
Jobb felső sarokban klikk a beállításaimra, ott a fórum hozzászólásnál időben növekvő kezdő blokk az utolsó (ez a régi kombinált) De ha a csökkenőt akarod, akkor időrendben növekvőt állítsd be.
-
Jégkokó
veterán
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy hogyan tudom azt beállítani, hogy a fórumtémáknál mindig a legujabbak legyenek az első lapon amit látok, meg a hsz is a legutolsónál legyenek.Mert az uj motorban kicsit meg lett kutyulva és igy nem igazán jól átlátható nekem.
-
God Vazzeg
veterán
Megint feldobom: középre igazítást kellene megcsinálni, legalább a beállításoknál kapcsolható formában.. Erre gondolok
-
ngabor2
nagyúr
-
Killberk
aktív tag
válasz
Panther-D #940 üzenetére
Értem, csak így szerintem a funkció használhatósága elégé csökken. Konkrét példa: ha Sopronra szűkítek, akkor első 50 találatból összesen csak 8 ténylegesen soproni hírdetés van, többi az olyan aki minden várost megjelölt, és tartok tőle, hgoy csak még gyakoribb lesz, hgoy valaki minden várost bejelöl. Bár most már kiírja, ha csak Sopron lett megadva, többinél csak város ikon van, tegnap mintha mindenhol ikon lett volna, de nem esküszök meg rá. Esetleg lehetne olyan megoldás, hogy hírdetés feladásánál oda lenne írva, hogy csak azokat a városokat jelölje be, ahol személyes találkozó is megoldható, ha postázni is hajlandó, akkor pedig azt is jelölje be (persze akkor ezt hozzá kéne adni rendszerhez). Csak mert szerintem ember főleg azért szűkít városra, mert személyes találkozót szeretne inkább, ha jó neki postával is, akkor minek szűkítene.
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Killberk #938 üzenetére
A megadott városok a "hirdetés érvényességi köre". Tehát ha ő Szombathelyen van és így is hajlandó neked eladni a cuccát Debrecenbe, és ezt meg is lehet persze oldani, akkor nem hiszem hogy helytelen lenne ha bejelöli Debrecent is. Az hogy csak postával... hát, ez megint egy másik dolog. Talán értelmesebb lenne egy olyan szűrési lehetőség is "posta vagy sem".
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Winner_hun #937 üzenetére
Ja.
-
Killberk
aktív tag
Előre is elnézést ha már felvetett dologról írok.
Szerintem limitálni kéne, hogy hírdetéseknél ne klikkelhessék be összes várost, mert jelenleg hiába csak egy adott város hírdetései érdekelnének, kidobja azokat is akik beklikkelték összes várost. Persze nem azért, mert mindenhol elérhetők, hanem mert mondjuk hajlandók postázni vagy csak szeretnék mindenhova nyomni hírdetésüket, csak így pont kiherélik szerintem a város szűkítés funkciót. Lehetne a maximum beklikkelhető városok száma 3-4, nem hiszem hogy van olyan univerzális ember aki ennél több helyen is tudna személyesen üzletelni . -
Winner_hun
félisten
A logout főoldalán a most frissült listában csak a blogbejegyzésekhez írt mondókákkor kerül be a szerző?
-
Gh0sT
addikt
Meg lehet azt valahogyan nézni, hogy egy apróhirdetést hányszor kértek le?
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Az elős hsz-ben le lett irva, hogy egy adott user aprohirdetéseit hogyan lehet kikeresni...
Az a link már nem müködik...
Most hogyan kell?
Ha rákkantintok,felsorolja az összes aprohirdetést, nem csak a példában emlitett ngabor2-jét, illetve akármivel irom át a nevét, mindig az összeset felsorolja...
Nálam nem müxik valami, vagy tényleg változott azóta a dolog? -
joergie
őstag
Olyan lehetőség nincs, hogy egy adott felhasználót gátoljak, hogy beleírjon a hirdetésbe/topikba, illetve törölni hozzászólást?
-
okiDoki
aktív tag
Ne haragudjatok, de az apróhirdetéseknél a városszűrést már megoldhattátok volna...
Nagyon hiányzik...főleg, hogy a régiben jól működött! -
M.Edina
csendes tag
jól látom hogy a kereső csak egész szavakra keres? lehet ezen vhogy változtatni? -
4 karakter és az alatt szó eleji egyezést keres, 5 karakter és a fölött már szó belsejében is keres. Ez azért van így, mert különben az "ATi"-ra pl megtalálna mindenfélét, pl "távlati célok". Ja és ez gyorskereső, ebben ezt nem lehet állítani. -
doc
nagyúr
jól látom hogy a kereső csak egész szavakra keres? lehet ezen vhogy változtatni?
meg még egy kérdés, bár ez szerintem nem teljesen ide tartozik, de hátha:
a hozzászólásszámoknál most a szakmai+közösségi/4+piaci/10 képlet alapján számolhatom ki a "kombinált", tehát teljes hsz-számot, vagy mindegyik a "valós értéket", tehát a x0.25 ill. x0.10 értéket mutatja? -
M.Edina
csendes tag
válasz
Winner_hun #918 üzenetére
Igen, azt a szerzőnek kell javítani.
-
törölt tag
A regebbi tesztekben a kepek mar sosem lesznek lathatoak? Pl. ebben
-
FehérHolló
veterán
Köszi mindenkinek!
-
canniball
nagyúr
válasz
Panther-D #910 üzenetére
"Megoldás:..."
1. Ha az első bekezdés előtt indítom a kijelölést, akkor az első betű(k, néha egy egész sor) kimarad(nak) a kijelölésből.
2. Ha az utolsó bekezdés után indítom (alulról kezdem a kijelölést), akkor szintén csak az utolsó bekezdést jelöli ki.Követeljük a bekezdések motorból való kitiltását!
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
FehérHolló #908 üzenetére
Nos ez valami Firefox-okosság... igazából már R4-ben is így volt, csak ott egy bekezdés volt az egész hozzászólás, azért nem tűnt fel. De a usernevet meg rangot már pl nem hagyta általában kijelölni a szöveggel együtt.
Megoldás: indítsd bekezdésen kívülről a kijelölést (tehát ott nyomd le az egérgombot), és akkor hagyja. -
sgergi
veterán
válasz
FehérHolló #908 üzenetére
Igen, ezt a hibát én is észrevettem, elég zavaró.
-
M.Edina
csendes tag
válasz
FehérHolló #906 üzenetére
Kicsit ki tudnád fejteni bővebben? Így én nem igazán értem... hol kellene több bekezdést kijelölni?
-
FehérHolló
veterán
Meg lehetne esetleg valahogy oldani, hogy több bekezdést egyszerre is ki lehessen jelölni?
-
Nem mintha életbevágó lenne, de a hardwired és sg hírek a címoldalon jópár napja nem frissülnek...
-
Panther-D
PH! technikus
A kedvencek lista max. mérete 50-re nőtt.
-
ANT
őstag
válasz
Viktor0610 #900 üzenetére
Köszi, így már sikerült. Egyébként az előbb úgy írtam, hogy az ezres-százas helyiérték között ponttal vagy szóközzel volt elválasztva - egybeírva nem próbáltam.
(Az összeg pedig 23000 Ft.)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest