Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Mindez igaz, csak az én véleményem az, hogy a támadásra-védekezésre itt szabályosan kevesen képesek. Jó van pár profi, de az egyik kezemen meg tudlak számolni benneteket.
Én igyekeztem Zodót támadni, és szorongatni, de nem akartam vele "bulizni", mert annyit nem ér meg. Szerettem volna pontot, pontokat szerezni, mert az öröm é bódottá.

Kidughattam volna az orromat, és idegesíthettem volna, de nem tettem, és közben még meg kellett oldani pár dolgot.
Szerintem még sok verseny kell ahhoz, hogy profiként tudjunk támadni, és védekezni.
Viszont nekünk így is finom volt. Akkor is, ha nem tudom legyőzni, mert szinte az egész versenyen üldöztem őt.Sajnos amatőrként több támadót, és védekezőt látni, akik nem vigyáznak a másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sony gyári akkumulátorok és töltő, NP-BX1 típusú 1240 mah akkumulátor 3 darab és BC-TRX típusú töltő
- Teufel M220F 4-8 ohm, 140 watt
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Anker Soundcore Motion X600 garancia 2026. 06. 24. 50 watt
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak kissé szélre húzódtam, mert már nem volt 100-as a verda és így nem láttam értelmét mindkettőnk versenyét veszélyeztetni.