Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nem vitázom
, én engedném.
Aki a pit-ből hajt ki annak amúgy is figyelnie kell...villog is neki a kék lámpa. és alul a vonalon látja hogy ki jön az egyenesben....lehetőleg ne is hajtson ki így se úgy se ha jönnek, mert 60-nal poroszkál, miközben mindenki beesik 140-l mögé...pont ez történt amikor kijöttem Satan elé a pit-ből...én hibám volt maximálisan.
Sztem minél kevesebb dolga van a VB-nek annál jobb...belső íven soha nem lehetett fehér vonalat átlépni, de külsőn számtalanszor engedik...Hockenheim/Monza..De végül is mindegy, megoldható a kör a fehér vonal átlépése nélkül is persze.
-
KaraDani
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A felvetéseddel abszolút egyet is értek
De satan érve közben engem is meggyőzött, itt a boxkijárat miatt szigorúnak kell maradni, hiába követelne mást a jó ív.
Eszembe jutott róla hirtelen amikor F1 2010-ben Monacoból boxból jöttem ki, (ott hirtelen fordít ki a pályára a sáv) az ai-k meg épp előzték egymást, és felkent a belső hátulról, mert bejött a boxutca sávjába, hát marha idegesítő volt, főleg, hogy a hülye játék még engem büntetett meg, mert hátulról nekem jöttek a saját sávomban
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- Byski Áramláskijelző.
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, én engedném.
De satan érve közben engem is meggyőzött, itt a boxkijárat miatt szigorúnak kell maradni, hiába követelne mást a jó ív.