Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby
üzenetére
Nekem bejön, mert bár szerényebb grafikával rendelkezik mint egy mai játék, de igencsak több lehetőséget kínál minden téren az ilyen jellegű játéktól még akkor is ha nehezebb a megfelelő irányíthatóság eléréséhez vezető út.
Mondom én, akinek kormánya van.
Szóval csak remélem, hogy mindenki ezzel fog játszani 2012-ig.

Továbbá akár egy újabb kiadás készítése árán is
,hogy megoldódnak mihamarabb a még jelenlévő apróbb hibák, pl. ez a szeró "macera"Megjegyzem anno én leszedtem az rfacktor alapjátékot és arra tettem fel egyesével a kiegészítőket az F1-es topik látogatásom után és nem voltak ilyen, pláne on-line problémák. [/Tudom siettél a V2-es csomag elkészítésével, de pl. van ahol angol maradt vagy a visszajátszásaid bent maradtak.
Üdvözlöm a kezdeményezést és köszi, hogy már most ennyit foglalkoztál a témával és a "csapatépítéssel" vagy mi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó Asus TUF DASH F15 FX516PE FHD IPS i5-11300H RTX 3050Ti magyar vbill
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,hogy megoldódnak mihamarabb a még jelenlévő apróbb hibák, pl. ez a szeró "macera"