- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
A téma érdektelensége miatt nem írok új hozzászólást, csak bevágom, amit az SG-n írtam.
''Elnézést kell kérnem,mert eddig nem tudtam erről a játékról.
Vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem is tudom.Ma pótoltam a hiányosságot és letöltöttem, kipróbáltam.
Ez...ez...ez nagyon jó!!!
A grafika is nekem való, ráadásul a belső nézet is normálisan meg van csinálva.
Az autó hangja az nagyon ott van(legalábbisnálam) Először nem tudtam, honnan jön a sípolás de egyszer, mikor lassú tempónál finoman ráfékeztem, megtudtam. Hát ez állíti
Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)
Bocs a hosszú fölösleges rizsáért, de ki kellett kiabálnom magamból
Főleg, hogy az utóbbi utóbbi napok GT-L fagyásai kicsit elszomorítottak.''
Még esetleg annyit, hogy aki még nem tette meg, próbálja ki, megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 DualSense
- Cyborg A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)