Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
A téma érdektelensége miatt nem írok új hozzászólást, csak bevágom, amit az SG-n írtam.
''Elnézést kell kérnem,mert eddig nem tudtam erről a játékról.
Vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem is tudom.Ma pótoltam a hiányosságot és letöltöttem, kipróbáltam.
Ez...ez...ez nagyon jó!!!
A grafika is nekem való, ráadásul a belső nézet is normálisan meg van csinálva.
Az autó hangja az nagyon ott van(legalábbisnálam) Először nem tudtam, honnan jön a sípolás de egyszer, mikor lassú tempónál finoman ráfékeztem, megtudtam. Hát ez állíti
Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)
Bocs a hosszú fölösleges rizsáért, de ki kellett kiabálnom magamból
Főleg, hogy az utóbbi utóbbi napok GT-L fagyásai kicsit elszomorítottak.''
Még esetleg annyit, hogy aki még nem tette meg, próbálja ki, megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)