Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
A téma érdektelensége miatt nem írok új hozzászólást, csak bevágom, amit az SG-n írtam.
''Elnézést kell kérnem,mert eddig nem tudtam erről a játékról.
Vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem is tudom.Ma pótoltam a hiányosságot és letöltöttem, kipróbáltam.
Ez...ez...ez nagyon jó!!!
A grafika is nekem való, ráadásul a belső nézet is normálisan meg van csinálva.
Az autó hangja az nagyon ott van(legalábbisnálam) Először nem tudtam, honnan jön a sípolás de egyszer, mikor lassú tempónál finoman ráfékeztem, megtudtam. Hát ez állíti
Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)
Bocs a hosszú fölösleges rizsáért, de ki kellett kiabálnom magamból
Főleg, hogy az utóbbi utóbbi napok GT-L fagyásai kicsit elszomorítottak.''
Még esetleg annyit, hogy aki még nem tette meg, próbálja ki, megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mozilla Firefox
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMD Ryzen 5 9600x 3,9 GHz
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD RX5700 8GB!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)