- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
A téma érdektelensége miatt nem írok új hozzászólást, csak bevágom, amit az SG-n írtam.
''Elnézést kell kérnem,mert eddig nem tudtam erről a játékról.
Vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem is tudom.Ma pótoltam a hiányosságot és letöltöttem, kipróbáltam.
Ez...ez...ez nagyon jó!!!
A grafika is nekem való, ráadásul a belső nézet is normálisan meg van csinálva.
Az autó hangja az nagyon ott van(legalábbisnálam) Először nem tudtam, honnan jön a sípolás de egyszer, mikor lassú tempónál finoman ráfékeztem, megtudtam. Hát ez állíti
Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)
Bocs a hosszú fölösleges rizsáért, de ki kellett kiabálnom magamból
Főleg, hogy az utóbbi utóbbi napok GT-L fagyásai kicsit elszomorítottak.''
Még esetleg annyit, hogy aki még nem tette meg, próbálja ki, megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kopott fékbetét? Azt nem tudom, hogy állandó-e, vagy a betét kopásával egyetemleges(valszeg nem), de nagyon tetszik, hogy ilyen apróságra is gondoltak. Már az első kör utántudtam, hogy jól irányítható lesz, mivel hiba nélkül igaz óvatosan, de ''türelmetlen'' tempóbanhiba nélkül megtettem a kört. Gyorsan megkerestem, hol lehet kikapcsolni a segítségeket és 13 körön keresztül meg sem álltam, annyira élveztem. Eddig csak kb 1.13 közeli idő a legjobb, de nem kimondottan ezzel foglalkoztam, csak ismerkedtem a játékkal. Az a 13 kör nem olyan sok. Szóval tetszik a játék. Lehet, hogy az LFS után ez lesz a második játékom, ami eredeti? (LFS S2 számomra csalódás, csak az újítások mennyisége és az ára miatt)