- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát próbálgattam ott a dolgokat, de eddig még nem a tuti

Lenne még pár kérdésem, mivel még csak most kezdtem ezt a game-et.
Elsőre leszedtem a 2009-es pack-et, de szerintem még nem az igazi, ezért lekaptam a 2008-ast is, de ahogy feltettem meg eltünt a 09-es. Nem lehet valahogy megcsinálni, hogy mindkettő legyen?
Meg az hogy van, hogy indítottam egy bajnokságot, belőttem, hogy hányan legyünk, de ugy rakta be, hogy pl kovalainen-ből, massa-ból, meg még pár pilótából 2 volt, sőt voltak olyanok, akik most nincsenek is, ebből adódóan meg valakik nem voltak. Ez most hogy?
Találtam beállításokat is. Azt hova kell raknom, hogy használni tudjam?Na úgy hirtelen most ennyi

Új hozzászólás Aktív témák

- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest