Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otapi
tag
Én még nyáron "legalizáltam" a régi ásott (1m széles, 5m mély) kutunkat. Akkor még nem volt ez a rendelet hogy nem kell semmit csinálni. De az is csak annyi volt hogy két fénykép a kútról kinyomtatva, tulajdoni lap térképmásolatán kézzel berajzoltam a helyét, kitöltöttem valami űrlapot hogy milyen mély, elpostáztam és a helyi jegyző (vagy ki) írt vissza hogy rendben van. Mindezt ingyen és bérmentve. Viszont ha kockázatos vízkészleten vagy, akkor lehet hogy a katasztrófavédelemnek kellett volna engedélyeznie. A legújabb friss szabályról nem tudok bővebbet, de szerintem ez utóbbi megkötés maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest