- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze megértem én, sajnos attól is függ kinek mennyi a fogyasztása.
Ha Belefér az éves 1729 köbméterbe akkor végtére is nem annyira éri meg.
Esetleg ha tud más fűtést kombinálni, gáz, klíma, kandalló.
Még ez is jó lehetőség főleg ha korlátolt lehetőség van.De a fődémre rakni pár cm szigetelést minden kép megéri.
Csak az se feltétlen éri meg mikor az ember az utcát fűti.
#11309pjen
Aki elhasználta a heti 100 köbmétert ö is mondta azért az nem kevés.
Kicsit nem figyel az ember vagy jobban befűt és gyorsan el lehet fűteni.
Szerintem a szigetelés főleg hosszú távon éri meg.
Már 5cm is sokat jelent, még ha nem is passzívház de már jelentősen csökken a hő veszteség a falakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest