Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
ezen regisztráltam: [link] qr-t adott azon keresztül telepítettem az appot, nem mintha a play áruházban nem lenne, rakás szar az egész, ebay vásárláshoz csináltam, 8kval lett volna olcsóbb valami, otpről akartam rárakni pénzt aminek a költsége 8k lett volna
fejeltős ezekután -
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11 #51224 üzenetére
Írtam az ügyfélszolgálatnak, elvileg visszakapom a pénzt
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Pár napja regisztráltam a revoultra, pc-n kezdtem el adott egy qr kódot ami alapján letölthetem, regisztrációnál kért egy euros utalást, azt hittem a bankkártyát ellenőrzi, volt már ilyen más felületen, után kért volna pár euros utalást valami kitchengora, de már azt nem küldtem el, most csak úgy levont 37 eurot, azt sem tudom mi az a kitchengo, hogy lehet ezt kikapcsolni, revoult.com-ról indítottam az egész regisztrációt
Köszi
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Van most valami belépési bónusz ha regisztrálok revoultot?
Illetve arra szeretném használni pl ha ebayről vásárlok pl egy 200e Ft-os tétel a pénztárnál már valamiért 208e Ft ha OTP-s számlám van, állítólag ha revoltal fizetek akkor nincs extra díj, igaz ez?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest