- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-07 15:05 Téma összefoglaló
ReVanced patch-ek és Morphe patch-ek
nyílt forrású megoldások egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, témaindító teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
svgyula
addikt
Amikor felraktam a Mophe yt alkalmazást akkor telepítettem hozzá az ott linkelt microG alkalmazást. Ment, be tudtam lépni, működik most is. Ezért érhetetlenkedek ezen. A sima yt alkalmazást le van takarítva. Amikor az új telóra raktam a cuccokat akkor cseréltem a mophe-ra. A régin a revanced ment/megy most is.
-
svgyula
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy ez vajh miért nem lehet(nálam) telepíteni? Nyilván valami nálam nem jó. Már az előző v6.1.2 sem csinálta meg a frissítést. Ami érdekes az, hogy a Mophe és a kugli belépés pedig rendesen működik! Nálam a MicroG szolgáltatások 0.3.13.2.250932 van fent ez műxik is! Ezt le kellene takarítani és a linkeltet felrakni? De ha működik akkor?
-
crok
Topikgazda
-
instantwater
addikt
-
Cs1csó
titán
-
zeon.hu
nagyúr
-
instantwater
addikt
-
troller
senior tag
Érdekes, nekem a legalább másfél éve felrakott ReVanced manager folyamatosan frissítgeti magát, mármint nem automatikusan, de flajánja a frissítést, a microG szintén. Valamikor 2 héten belül le is töltetett egy Youtube apk-t, kompatibilitási gondok orvoslására, amit szépen patchelt és azóta is megy.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Megérkezett a BravePipe frissítés is a NewPipe után: v0.28.4-2.8.0
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
vacs
veterán
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
Dr.NX
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
Dr.NX
veterán
Az összefoglalóban ez a sixstrings már nem aktív:
https://github.com/sixstrings/revanced-morphe-magisk-module?tab=readme-ov-file#revanced-and-morphe-magisk-modules---apksHelyette ez van:
https://github.com/sixstrings/morphe-revanced-builder/releasesebből forkolva:
https://github.com/peternmuller/revanced-morphe-builder/releasesGondolom előbb-utóbb célszerű lesz átírni az egészet a Revanced központúságról a Morphe irányába.
-
zeon.hu
nagyúr
-
crok
Topikgazda
..és éjjel jött ki egy mégújabb: v0.3.13.2.250932
-
aprokaroka87
nagyúr
köszönöm.
Igen Android 10 óta nativan AV1.
illetve Android 15 környékén meg jött egy váltás, mert a vlc féle davd1 codecet kezdték el támogatni, ami sokkal hatékonyabb lett.
Persze az is szoftveres.
Annyi hol play szolgáltatások frissítésen keresztül ezt Android 11-ig megkapja visszamenőlegesen a rendszer. -
crok
Topikgazda
-
svgyula
addikt
-
crok
Topikgazda
Megérkezett a BravePipe frissítés is a NewPipe után: v0.28.2-2.6.0
Tegnap volt yt-dlp frissítés (yt-dlp 2026.01.29) is így szerintem mostmár nagyjából körbe lett dolgozva a legutóbbi nagyobb Youtube változtatás. -
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
Szia! Nem pont ezzel kapcsolatos a kérdésem. A smartube-ban eddig be lehetett állítani a feliratok nyelvezetét magyrra is. Sőt a galiba utáni kiadásban is benne volt! Most TV-t cseréltem(nagyobbra TCL 55P8K) itt volt az android frissítés után a hibaüzenet amit fentebb írtam. Mivel erősen ajánlott a verzió frissülés után egy gyári visszaállítás és azt a pár beállítást nem egy ördöglakat végigcsinálni megejtettem. DE! Most igaz működik tökéletesen a smartube de már csak ~10 felirat nyelvet lehet kiválasztani de nincs már a magyar benne. Szerinted ezt a fejlesztő kifelejtette vagy szándékosan kivette/korlátozta? Nyilván beszélek nyelveket és nem gond csak hát jobb volt amikor a "willage people" angol ugatást fordította és nem kitalálni kellet, hogy mit hablatyolnak a matócsibácsi féle gyapotmunkások, magukat "híres tudósnak beállítva" csak a beszéd nem megy
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
-
troller
senior tag
-
whiskeys
őstag
-
crok
Topikgazda
-
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
-
xy.zsolt
őstag
-
papp54
aktív tag
-
papp54
aktív tag
-
papp54
aktív tag
-
petir
senior tag
-
crok
Topikgazda
Ha valakit érdekel itt az oka miért hagyta abba inotia00 az RVX-et.
Viszont lett helyette egy új, nem Revanced alapú de Youtube és Youtube Music patch-elésre való alkalmazás: a Morphe! Ebben inotia00 is részt vesz mint közreműködő (a források GitHub-on itt lesznek a Repo-kban). Egy másik RVX alternatíva a RVX by Anddea fork. -
crok
Topikgazda
inotia00 Revanced Extended-hez itt az új patch: v5.14.1
Viszont rossz hír: ez az utolsó nagy frissítése..
Final release before EOL. This sentence will be updated once README.md is finished.
És a GitHub readme-hez már ott van a commit hogy leáll vele. -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
crok
Topikgazda
Es a 30.59 beta is kijott. Ugyhogy szerintem ez a dolog le is csengett, innentol nem irom a release-eket.
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
-
crok
Topikgazda
Itt lesz a SmartTube fejlesztő válasza Telegramon a mi történtre - nem túl bőbeszédű, beszedhetett valamit a fejlesztőkörnyezetet futtató rendszere és elképzelhető hogy a régi privát kulcsát használták. Ezért most lepucolt mindent, üres környezettel kezdett és mindent is áttol VirusTotal-on innentől.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
SmartTube 30.56: ez első GitHub-ról is tölthető beta az új aláírással. Hivatalos hír még mindig nincs egyébként (csak ennyit írt az új tesztverziókról eddig) de annyi ismert hogy a 30.43 és 30.47 verziókban volt becsempészett library és kicsi az esély hogy pl. fiókinformációhoz juthatott volna (a fiókhasználat jellegéből adódóan). Ez mindkét verzió stable is volt egyben, az előtte levő utolsó stable ami még "tiszta" volt az a 30.19, ezt a Google Play Protect sem jelöli veszélyesnek. Ugyan kitakarította GitHub-ról az összes APK-t már de ha valakit érdekel szivesen megosztom ezeket az APK-kat (nekem megvannak mert leszedem mindig mindet).
-
Dr.NX
veterán
Szuper!
Átnéztem még párat, ezek szerintem már kivehetők.
Redditen rákerestem, nem működnek.
VueTube Feb 23, 2023
PowerTube Jan 23, 2022SongTube ?
Mar 27, 2024
Errőle nem találtam infót, de ez is jó régi. -
crok
Topikgazda
Közben úton van a hivatalosan kiadott 30.56 és a folytatás (még nem letölthető).
-
meridaharcos
senior tag
Verziót nem tudnék mondani, de Redditen olvastam, hogy kint van az új.
Ezt az oldalt linkelték. -
zolikaDB
veterán
-
dethroner
veterán
Köszi a tanácsot, felraktam a másik telefonra a shekhawat2 féle root nélküli verziót, egyelőre működik.
De fura hogy arra a telóra már nem tudtam telepíteni az említett revanced.to oldalról, míg a sajátomon nagyon régóta az van, frissít, működik a youtube. Pár nappal ezelőttig még a music is jól ment.
Mindegy, youtube a lényeg a hölgynek, most remélem sokáig boldogság lesz.
-
dethroner
veterán
https://revanced.to oldalról való. Saját telefonomon is ezt használom, ott magát a managert is tudom frissíteni, és amit én használni szoktam (youtube revanced és rvx music) rendben ment. Többit sose próbáltam. Most az enyémen is a music nem indul, de a youtube még mindig megy.
Próbáltam az összefoglalóban lévő revancedet feltenni a másik telóra, de valami olyan szöveg miatt leállt a telepítés, hogy nincs root hozzáférés
-
ArthurShelby
addikt
Sajnos a hiba a régi, valószínű a patch is a régi (csak amit patch-elt apk az új).
Egyébként a revanced hátránya, hogy nem lehet a patch-ek frissítését nyomonkövetni (vagy csak nekem nem megy).
Most a spoti elég sok energiát öl a harcba, ahogy látom (illetve a google is a reklám/tartalom blokkolók ellen) -
ArthurShelby
addikt
Sajnos nem működik jól. A bejelentkezési hiba megszűnt, viszont más (véletlenszerű szám dobálás a listáról) előjött.
Kezdek áttérni inkább yt music-ra (nyilván a revanced-os verzióra
), az is elég jó.Illetve mostanában android auto problémám van. A developer (fejlesztői) módot külön be kellett kapcsolni (az android auto-n belül), hogy aztán a feljlesztői módban be tudjam kapcsolni a beállításokban az ismeretlen forrásokat, mert csak így jelenik meg az alkalmazás indítóban a patchelt alkalmazás.
Azonban az utóbbi időben ez sem volt elég (nem jelenik meg). Kezdődött a waze-zel, mikor kipróbáltam (magical unicorn verzió), aztán jött minden más is (spotify, yt music) -
Cs1csó
titán
Helló, ReVanced Manager 1.25 Spotify APK patkolva és nem jó. Ilyeneket ír:
" ez a műsorlista üres"
" ez a tartalom nem elérhető"Azaz semmit sem lehet lejátszani. Hol lehet a gond?
A Spotify-t mással kell esetleg patkolni, vagy más forrásból kell az APK? (APK-t patchelek nehéz találni mert a többség xapk de ettől még van) -
Cs1csó
titán
-
Tosee
őstag
Ahhoz, hogy a revenced managerrel patchelni tudjam az appott, ahhoz kellene az apk. Spotify esetén is arra van szükség, sajnos ezeket a bundle appokat nem fogadja el.
ArthurShelby: jobban örültem volna, he nem kell ezrét új appot telepíteni, ha már a revanced is tudja. De lementettem hátha jól jön még, Köszönöm! Ez csak a spotify -ra jó, vagy mást is tud patchelni?
-
tpeter77
addikt
-
ArthurShelby
addikt
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
Szia
ReVanced Managert feltettem, letöltöttem a Pathelővel a YouTube 19.47.53 progit, majd patcheltem és működik a moddolt YouTube.
Ránézésre olyan mint az eredeti.
A régi Vanced Music-hoz hasonló program van? Nagyon jó volt hogy a hasonló zenéket feldobta, szinte váltani sem kellett. Nagyon jól kitalálta stílusban és időben a zenéket. Vezetés közben nagyon jó volt csak hallgatni kellett a slágereket. -
Archttila
veterán
Bár hogy őszinte legyek már a kérdést se nagyon értem hogy hogy lehet az hogy valaki nem tudja mit telepített fel.. IMHO ebből van a világon a legtöbb malware fertőzés nem a Pegazusból, hogy az emberek feltesznek random minden szart, azt se tudják honnan
Letoltes elott tajekozodni meg doksit olvasni... vannak ám elvárásaid komám...

-
zsoltip
őstag
-
tpeter77
addikt
-
Klon
aktív tag
-
11hh
tag
-
11hh
tag
-
11hh
tag
-
11hh
tag
-
Klon
aktív tag
-
11hh
tag
-
11hh
tag
-
11hh
tag
-
11hh
tag
-
11hh
tag
-
tpeter77
addikt
Szia!
Huawei P10-en használtam a Vanced, pontosabban a YT Vanced-et. Ugyanezt tettem fel a céges Redmin 8 telóra is. Tavaly decemberig hiba nélkül működtek.
Aztán elromlott a P10, és lecseréltem egy Samsung Galaxy S10+ telóra, de ezen nem indul el a YT Vanced. Folyamatosan azt írja, hogy frissítsem, mert nem támogatott verziót használok (a cégesen az idén még nem volt időm elindítani a progit, sok a meló).
Tudnátok ajánlani egy appot, ami a legjobban erre hasonlít? Nagyon jól ajánlotta a hasonló zenéket. 90-as s 2000-es évek eleji slágereket hallgattam, ha munka közben autóval valahová mennem kell és mindig hasonlóakat stílusban és évjáratban dobált be, rá tudtam bízni automatán a zenelejátszást.
Ugyanilyen kvalitású programot keresek, csak olyat, ami tényleg működik is.
Köszönöm ha válaszolsz. -
Faby
senior tag
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Newpipe frissítés: v0.27.6 - szintén hotfix még csak.. plusz:
"YouTube requests now require device integrity checks, which NewPipe performs through the system WebView. Therefore, if your device does not have a working WebView implementation, NewPipe will have to fallback to other video extraction methods which might incur in HTTP 403 errors when playing." -
Faby
senior tag
Tubular is frissülhet ezek alapján?
Mostanában nekem azt csinálta, hogy a videókat nem tudta elindítani, és ezt kaptam:
Volt, amikor az "ÚJRA" gombra tapizva 5-6 próbálkozás után elindult.
Elvileg a legfrissebb van fent v0.27.2Olvasva a Github hibajelentéseket, nem vagyok vele egyedül, megoldást eddig nem láttam, de most majd hátha.
-
Dr.NX
veterán
-
crok
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Mini-ITX
- Napelem
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest