Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarti19
senior tag
Csupán 7 órám van a játékban, így első körben inkább intuitív módon próbálkoztam, aztán az arcomba csapódott a valóság, miszerint nem lesz ez sétagalopp.
Kard erősségét is csak véletlen vettem észre, mikor a nagyobb dögökre rámértem egy betyárosat, vagy a zöldikékre. Egyből megszédültek.
Szerencsére kellően sok soulslike, rougelike játék van mögöttem, így akad türelmem egy darabig. Random generált körök viszont picit zavarnak, és amit nehezen emésztek meg, hogy egy seggel kell eljutni valameddig, különben minden elveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kard erősségét is csak véletlen vettem észre, mikor a nagyobb dögökre rámértem egy betyárosat, vagy a zöldikékre. Egyből megszédültek.
Szerencsére kellően sok soulslike, rougelike játék van mögöttem, így akad türelmem egy darabig. Random generált körök viszont picit zavarnak, és amit nehezen emésztek meg, hogy egy seggel kell eljutni valameddig, különben minden elveszik.