Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Értem köszönöm az infót!
Neked is saelin! 🙂Amúgy brutálisan jó ez a játék, pedig féltem tőle nem fogok haladni benne, de szépen lassan haladok főleg most már érzem a játékot, kegyetlen jó ! 🙂
Engem a hangulat szippantott be, meg maga a világa és a hangok is nagyon jók benne így kerek az egész!
Amúgy mákom volt rádugtam a Sony xm3 fülest 🎧 a contiba és megy a 3D hangzás, így megúsztam a fejhallgató vásárlást!
Főleg ,hogy a xm3 nagyon jól szól! 😲
Bezzeg ps5 nem ismerte fel, de ha controllerbe dugom akkor működik szerencsére!
Na vissza a returnalhoz, nekem az első boss 1 nap 6 óra volt míg meglett, de hatalmas öröm volt mikor megöltem, tehát megéri "szenvedni" , amúgy meg érdekes én sosem éreztem szenvedésnek én mindig kikapcsoltam a gépet és kezdtem nulláról! 🙂
Most volt a második boss, sajnos az utolsó életerő csikjáig birtam , de hülye voltam mert lecseréltem a fegyvert! 🙁 Na mindegy!
Szép napot mindenkinek! ☀️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot Hekate RP2040 Picofly üvegfóliás, számlás, dobozos
- PS4 Pro 1TB 2 db karral+ játék
- Xbox Series X MS által felújított "ÚJ" 2db kontroller!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest