- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
válasz
Synthwave #37414 üzenetére
Nekem nagyon bejött az N95, én merném ajánlani, bár nyilván eltérőek a felhasználási szokásaink. Soha nem volt vele semmi gondom, bár lehet, hogy csak szerencsém volt. Illetve egy problémám mégis csak volt vele, az akksi fedő. Nagyon hitvány megoldás volt. Az idegeimre ment, hogy állandóan letörtek a rögzítő pöckök, bár én viszonylag sűrűn cseréltem a kártyát. Esetleg elgondolkozhatsz a 3720-ason is, én már hónapok óta használom, és nagyon jó. Egy itteni fórumtárs kedvenc készüléke volt. (meroly)
[link] -
quailstorm
félisten
válasz
Synthwave #37414 üzenetére
N95-re nagyon kell vigyázni. Enyém egy szerencsés példány, mert jó állapotban vettem meg 2 évesen, aztán meg végig tokban volt nálam is. Összesen talán 5 évet használta valaki aktívan. Még az eredeti szalagkábel van rajta és nem láttam rajta azt a kopást, amit egy másik csúszkás mobilon igen szétszedtem zsírozni a csúszkát.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest