- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
válasz
dz1989 #35953 üzenetére
Ezalatt a 3 nap alatt elolvastam több száz hsz-t magyar és külföldi fórumokon is, de bármilyen info jöhet.
Taskman progit te nem használtad véletlenül?(process szelektáló vagy mi) Mert állítólag a telefon eléggé pazarol, pl: miután megnyitsz progikat és bezárod őket, ugyanúgy futnak hiába nem mutatja a telefon.Szerk: Igen teljes hard és szoftver reset megvolt, mindent formáztam letöröltem, beállítgattam a telót: kijelző fényerősség 50%-on van, bluetooth, wifi, gps kikapcsolva, gsm hálózat, csom.kap.kapcsolat ha szükségesre állítva. Egyébként tegnap töltöttem 4 órán keresztül kikapcsolt állapotban, délután 2 órakor vettem le a töltőről, azóta volt egy kis fotózás, kb. 10 perc telefonálás, meg kis nyomkodás, 7 csíkból 5 db van most meg. Ez már jobb, mint előtte, de még mindig nem az igazi.
2 dolgot kérnék, ha időd engedi: 1:Akkud neked milyen, letudnád fényképezni, majd feldobni ide? Itt is nagy szórás van állítólag. 2: Milyen szoft. van a telódón? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest