Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31 #16106 üzenetére
Én úgy voltam az egésszel, hogy 3410, 5140i, elvoltam azzal, hogy a telefon egy valamit csinál, max fut a stopper a háttérben.
aztán mikor meglett az 5310, és már a zene is ment a háttérben, akkor egyre jobban megtetszett. majd a végén kaptam egy 6680-ast, nyomkodtam, megtetszett, beletettem a kártyám, aztán annyira megszerettem, hogy mikor Berlinbe mentem, akkor is azt vittem magammal. (hozzzá tartozik, hogy mivel szoftveresen szórakozott az 5310, az már nem volt aktív telefon, lehet azzal maradtam volna.) A végén annyira megszerettem, hogy mikor új telefont néztem, lassan 2 éve, más szóba se jöhetett, így lett az N82. persze, amellett volt minden más "vacak", 8850, 8910, 6110, stb, aztán egy jó ideig az N76, E50, E60, E71 majd meglett az E61, és az akkora szerelem, hogy már 4 hónapja nem retrózok jobban. Két-három nap N80 volt, de az E61 az igazi.
Android nekem nem kell, sőt, érintős se. Szeretem, mikor kattan a gomb, hogy vakon is kezelem, hogy ismerem a telefont. Érintősből is ptóbáltam párt, de nem tetszett. 7710-est is használtam, van is, de az se az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest