Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Hajj, de tetszik ez a fehér 5310-es.....és pont helyben van és nem is drága.... Lszi beszéljetek le róla!
Nem retro, bocs
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Énis jártam suliba, ha nem jártam volna nem lenne munkám. Vagy legalábbis biztos nem ilyen, szóval kitartás!
Amúgy énis utáltam suliba járni de sajna ez a szükséges rossz 
Igen 8250. Vannak sorozatok amiket szép csendben elkezdtem gyűjteni, T28, T20, 8210, a 8250-ből van ezüst, kék, fekete, arany, és ha minden jól megy hamarosan meglesz a piros is. A gyári fóliás előlapok megvannak, csak telefont keríteni hozzá, az nem könnyű feladat
Majd dobok képeket! -
csoda120
aktív tag
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Windows Mobile.
Én sem rajongok a samsungér, de amire kell, arra nem akartam nokiát, mert az drága.
Amúgy tény hogy egy normális Nokia sincs a piacon. A jól bevált 6230i-met akartam első körben lecserélni, de semmi. Erre jött az ötlet, hogy eladom az EEE-t és veszek egy qwerty-s telot. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Jaaaaa, nem lesz mindig az i600, a két telefonnal való futkozást nem szeretem, sose szerettem, nem tudok két felé figyelni. Egy fixnek kell lenni, aztán mellette lehet még akár 3-4 is

UGY-re sose jöttem volna rá
Azért ez a DC-8 is elég brutál dolog, nade még a DC-11, azt ráragasztom a 6230i-m hátuljára és bírni fogja az akku ilyen felhasználás mellett 1 hétig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Én is még csak 26 vagyok. Tudom, 18 évesen nagyon öregnek tűnik

A 30-asnál azt bírom, hogy lehet visszahívót küldeni, húgom állandóan így "hív" fel. A 20-asnál most a djuice nagy érvágás sztem, bár részletesen nem néztem meg. Míg kis csitri voltam, a vodára esküdtem, mert ott voltak feltöltőben a legjobb percdíjak és ott lehetett a legkevesebb összeggel tölteni.
Elhagyni egy telefont? Hozzám van nőve. Egész nap szint fél méteres távolságban van tőlem. Sose tudnám elhagyni, én még nyaraláskor is kellemetlenül érzem kicsit, hogy nem lehet nálam a vízben
Párom bezzeg rendszeresen elhagyja, de hála a jó égnek csak kocsiban vagy az udvaron vagy ilyesmi.....
UGY mit jelent?Pastika: gratula a 8890-hez! patent mit jelent?
ligeti8: gratula a 8850-hez. A 3510i-ben még DSTN kijelző volt, ami tényleg érzékeny a közvetlen napsütésre, a TFT annyira már nem, viszont mint minden ez is használódik. Gondolom a 8800-m merítési módszere eléggé öregítette a kijelzőt.
-
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Detto ugyanezt érzem, ezért is félek beruházni másra. Asszonynak most kinéztem a Samsung B2100-at pirosban a T-nél 10k ha hosszabbítunk az előfizujára.
bepe79: tudom, tudom, csak vicceltem. Az a baj, hogy olyan szappan alakú az összes nokia. Az X2 meg fehérben tetszene, de az a bugyikék oldalsáv eléggé gyerekessé teszi.
Esetleg még 6303, az használtan elég jó áron van. (Bár emlékszem kerestem rajta 10k-t, mert mikor megjelent T-nél 15k volt akcióban előfizu hosszabbítással, gyorsan vettem is, aztán 25k-ért eladtam
) -
válasz
KSparrow
üzenetére
"a 9110 meg minden esetben marad a Pannon GSM-nél, pedig már nemhogy nem az, nem is simán pannon, hanem telenor..."
9110-esnél (és gondolom sok kortársánál) nem is szövegként van tárolva a szolgáltató neve, hanem operator logo-ként, ami akár tetszőleges grafika is lehet, ami befér az adott méretű pixelhalmazba. Akkoriban divat is volt ilyeneket letölteni, meg egymásnak küldözgetni.Úgy emlékszem a Westel - T váltásnál ki is küldték a telefonokra az új szöveget oplogóként, aminek ha elutasítottad a fogadását, akkor maradt Westeles a telefon

-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Jogos. Ismerőseim körében is sok a panasz rá. Kár hogy ilyen szarul sikerült, pedig a forma és az anyaghasználat nekem nagyon bejön....

Most egyszerűen nem tudom mit vegyek. Itt az asus ára, ami erre van szánva és nem tudok választani. Talán 3720? Kíváncsi lennék bepe79 véleményére
-
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére

Bakker van ám neked is jópár!Na jó azért az én 1610-esem jó állapotban lesz, az ingyen osztogatás meg gondolom nem működő példányokra vonatkozna

-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Ja már lebeszéltek róla, meg egy ismerősömnek van is, nyomkodtam hát tényleg nehéz eltalálni fényképezéskor a gyereket, aki fut fel-alá mindig
Sokszor a 6230i-vel is megtréfál, mert mire előveszem és elindul a kamera már rég mást csinál. Most már megérti, ha szólok hogy fényképezni akarok, maradj úgy. 
Ez a Benefon ESC elég durva.
1999 és van benne GPS meg térképek. Kicsit előrehaladtak a korral bakker. Nem semmi. 13k-t kostált?Egyébként elvagyok a 6230i-vel, csak most kevés a meló meg suli sincs, így unalmamban mindig rámtör a vágy hogy kéne valami új. Ha megvenném az E63-at, pár napig tetszene mert újdonság, aztán az lenne a sorsa mint az Asus EEE-nek (amit ma eladtam). Használni nem tudnám a hétköznapokra, mert SMS-t nem írok annyit, netezni meg számgépen szeretek.
Próbálom megszerezni ezt a fehér előlapot, de az istennek se akarja felrakni külön a csávó.
Ja az előzményeket már nem látjátok:ÉN: Szia!
A fehér előlap olyan mint a képen? Gyári nokia?
Külön nem eladó?
Üdv,
Ő: Szia.
Igen.olyan mint a képen. Gyári Nokia. Fólia még rajta van- de használt. Külön 1200ft.
Üdvhúúú mit találtam itt helyben: 1610
Megéri szerintetek? -
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Itt a kép KSparrow kollega N91-éről:
Ide azért nem engedte mert túl magas volt.
T_T: igen, engem főleg a mono kijelzősök érdekelnek. Ezt az oldalt nézted már? Ha ez nekem mind meglenne, húúha....
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
Na hát ez az N91 inkább pont hogy ellenpélda, szerintem, már bocs érte, de egy telefonba minek winchester? Jó akkor még nem voltak elterjedve a flash memóriák akkora méretben, a nokia meg nagyot akart robbantani.
Nekem nem jön be egyáltalán, remélem nincs harag.
Én a klasszikus modellekre esküszöm
-
bepe79
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
Az miért jó, ha egy egész főtér odanéz a teló csörgésére?
Nekem pl. azért jó az 5-ös hangerő a 8850-nél, mert simán a metróban is lehet hallani, meg a melóhelyen is, ha 3 asztalnyi távra vagyok a telómtól. Meg jól jöhet a Láthatatlan kiállításon is, ahol már a halkabb beszédért (nem hangos, halk...) is szólnak, hogy miért pofázok annyit ilyen hangosan...
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Na a pénz az aminek eléggé híján vagyok

N91-ért nagyon odáig meg vissza vagyok
6220-al az volt az első benyomásom,hogy nehézke a kicsike vagy lehet csak nekem tűnik úgy

A héten annyi telefon jön

Egy külsőre lepukkant külső plexi törött,de működő 9000 comunicator szerintetek megér 3500ft-ot töltővel adapterrel??
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Egy N91 nekem is nagy vágyam.Hihetetlenül tetszenek a kék apró gombok,nagy kijelző

Csak nehéz szép állapotút találni,mert nagyon kopnak.Megjött a 6220-am.nagyon komoly.Nem is gondoltam,hogy ebbe már van kamera.Kicsit olyan mint a 6230 csak picit butább.Kamera gyengébb és nincs benne MP3 vagy van?
Még nem is néztem 
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
Szerintem nem sok érte.

Ha megveszed én szívesen csere partner vagyok rá
E50 után csak egy E70-t akarok utódnak
Mai szerzeményeim:Siemens S6,E10E Mind a kettő működik és szép állapotban vannak!E10E magyar nyelvű.Beleraktam a kártyámés piszkálgattam egy picit,nagyon komoly

-
zombinyul
addikt
válasz
KSparrow
üzenetére
A 3660-ast használom másod telóként

Különben az N-Gage nekem eljut a Nokia feliratig,majd annyi neki,néha jár egy System Error felirat is a képembe
És igen,van egy Music Edition(azt használom elsődleges telefonként),meg egy sima,az ME szinte karcmentes,memkari kellene bele,a sima pedig egyszerűen csak fehéren világít,de telefonálni,fényképezni,mindent lehet vele,gondolom szalagkábeles...
Majd idővel mindet megcsinálgatom
Csak a memkártya fontos,sehol sem találok RS-MMC-t
Pedig egy egy gigásért lehet oda adnám mondjuk az N-Gaget
Bár nagyon meggondolnám 
meroly:Nem,de nincs egyedül
-
ligeti8
csendes tag
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Mini-ITX
- Óra topik
- World of Warships
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy énis utáltam suliba járni de sajna ez a szükséges rossz

és mindenhol ennyi.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)