- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Gyönyörűűűű
(#4114) meroly Ha még gondolkozol egy E50-es vásárlásán,akkor bátran megveheted.
Nekem kb 2 éve van meg,de eddig semmi bajom nem volt vele,egyszer le nem fagyott.Joy pedig még mindíg kiválóan működik,pedig elég sokat van nyúzva,napi több óra
Egy igazi elegáns letisztult telefon.
Egyedül a C gomb zavaró kicsit.Még mostanában is előfordul,hogy a C helyett a lerakó gombra nyomok rá(#4122) meroly 3650 a király! Soha nem készült mégegy olyan kialakítású telefon.A múltkor nosztalgiából írtam rajta egy kamu SMS-t
-
T_T
csendes tag
Röhögni fogsz. Pont egy ilyenről hallgatok zenét most
Hát nemtom ha nekem ez mind meglenne nem férnék be már a lakásba
Ettől függetlenül elfogadnám szivesenBár én jobb szeretem az olyan telókat amihez még hálózat is van és beis lehet kapcsolni. De azért pár ilyet majd lehet szerzek vmikor. Vagy hasonlót
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest