- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
8 as nokiák és a napi használat
8110 - sajnos az akku miatt még a buszmegállóig sem bírják ..
8210 - biztos van napi használatos, de nem túl sok mert gyenge a középrész és eltörik
8310 - jó kis strapás jószág akad belőle
8810 - akinek működik az nem viszi ki az utcára se szerintem
8850/90 - el tudom képzelni, én is használtam
8855 - csak gyűjteni való mifelénk
8910/i - ha megtehetném sem pocsékolnám8800 (régi,scirocco,arte)
Akad, ezt a telefont ha nem lenne az SEL ,A8 ,7-es bömös réteg mi nem tudnánk kifizetni
Ők presztizsből használják, nem 8as szeretetből... -
KSparrow
őstag
magadnál, tükörben...
amúgy nekem is van 6220asom, régi nagy vágyam volt. de nem egyszerre jött az be a 6230-cal... emlékszem, lehetett nyerni is, asszem az rtl-lel... nagyon akartam egyet, aztán kijelző nélkül lett egy, 800 forintért (Ugye, Minolta?) szereztem bele kijelzőt, hibátlan. már csak előlap kéne rá, mert alig látszik valami, annyira karcos szegényke...
az 5510ben 64 Mb memo van...
az 5300 meg egy marha jó telefon, (most szereztem egyet nemrég, szalagkábelt cseréltem benne, még egy baja van, de az jó így is... infra, BT, 2gb-ig micro sd, 1.3-as kamera, 320*240, és slide, és jól szól...a 8310 az jó is... :d én us láttam, de nem tudtam megszerezni... pedig mi mindent meg nem tettem volna érte...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest