Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
#6638) fullextra Van pénz jó világ Én 13 évesen egy 3410-est vettem akkor 20k-ért
(#6641) KSparrow Látom hasonló helyzetben vagyunk. Az elején nekem is azt mondta Apa,hogy minek gyűjtöm ezt a sok sz@rt.Majd mikor látta,hogy vettem egy QD-t 3k-ért és eladtam 10k-ért.Csak pislogotVagy mikor mondom neki,hogy ezen vagy ezen gyertem 2-3-4k-t csak vigyorog!Viszont azt nem tudja,hogy amit nyerek rajtuk annak szinte a dupláját visszaforgatom
#6652) minolta5 moto E398 a király!
(#6654) ligeti8 Az első részhez teljesen igazat adok.Én még "csak" 21 vagyok,nem valami öreg,de már én is megbotránkozok a mai fiatalokon alias 12-13-14 éveseken
Kis téma is legyen,jött ma egy csomagom
Nokia 1100 betört kijelző
3100 betört kijelző,bekapcsoló gomb letörtve
6210 betört kijelző
6310 betört kijelző
6210 coca colás előlap
SE T310
Motorola 7200megyek dolgozni bent kicserélem a 100 kijelzőjét és megtakarítom mindet.A 6310 előlapját már le is cseréltem,nem bírtam magammal
Az enyém nagyon lepusztult volt,alig lehetett látni a betüket...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- XPEnology
- Synology NAS
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest