Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek! jol kitaláltátok! a fekete 8850. amikor jött a postás, erekcióm lett, amikor kibontottam, akkor meg elmentem.
kis kínaiak nagy spílerek, újként árulták (tudtam én, hogy nem új, nem is számítottam rá, de majd meglátjátok, miért írom) és nyomtattak hozzá dobozt, user guide-ot (képek között a pakk), elég szép a repainting, csak hátul a nokia jel nem lett tökéletesen letisztitva, de majd lehet, hogy nekiugrom acetonnal. na szoval, dobozos, ajándék gagyi puha tok + csuklo izé.
egyébként tök szép feketében, de azért az ezüst picit talán szebb vót.
csajom kiborult, aszonta, hogy el kell adnom.a kijelzője halványabb, mint a 8910-é, de ez nem tűnt fel a korábbi 8850-nél.
tökéletesen müködik, magyar, független, stb.
érdekesség, hogy se ezen, se a 8910-en nincsenek arab szimbolumok a gomboknál, az ezüstön voltak.
dokkolóval elég fincsi, tetszik, de nem übereli a 8910-et
képek!ja igen, 8910+8850 tulajdonosaként ugy érzem, hogy midnenki bekaphassa
Pastika: grat a 8855-höz, az sem szar, sőt, hát ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest