- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
korn
aktív tag
itt a ph-n az lap aktuális topicjában írják, hogy 2.66 a min szorzó, és fsb 340 körül van vége a lapnak, emelt pci-e frekivel meg mégtöbb, szóval valszeg nem a lap a korlát
szerintem vagy vége van ott a procinak, vagy a memóknak (bár akármilyen 800-as ramnak mennie kellene 850-900-at feszemelés nélkül is)
lehet, hogy nem 800-as ramok vannak benne -
norbi642
tag
A szorzók 9X 300 an megy a proci egy nagyobb hűtőm van 3gb ddr2 memo 800mhz !és a procinak tudok több feszt adni vagy autora tenni a memonak tudok több feszt adni vagy autora tenni,és azokat a bizonyos értékeket tudom állítani de ha utora teszem felugrik 1000 mhz re ott meg már nem indul el a gép!
-
Épp az, hogy azt írják: A socket 478 támogatja az asztali és mobil Pentium 4 és Celeron processzorok 1,4 GHz-től 3,46 GHz effektív FSB
És ez pont ez a proci ami a végén van, vagyis 3.46 Ghz...Ha egy 875P chipsetes lap nem támogatja akkor mi?
Igen, de csak tesztként akarom... -
dewil666
őstag
"Nem tudom pontosan mert az egyik hirdető csak úgy hirdette meg hogy T7200 helyére keres másikat (nekem meg lenne egy eladó T7100 és esetleg egy T7500). De addig nem is merném neki eladni míg nem tudom hogy tökéletes lenne a gépébe.
De megkérdezem milyen típusú."HP nc6320-ba kellene.
-
-
dewil666
őstag
Nem tudom pontosan mert az egyik hirdető csak úgy hirdette meg hogy T7200 helyére keres másikat (nekem meg lenne egy eladó T7100 és esetleg egy T7500). De addig nem is merném neki eladni míg nem tudom hogy tökéletes lenne a gépébe.
De megkérdezem milyen típusú.Köszi a segítséget!
-
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
Adott egy ilyen hűtő.
Van egy B3-as Q6600.alapon járatom.
Előtte e7600 volt azt lazán vitte.
Ez biosban kb 79 fokos alapból.
Most speedfan szerint 67fokos.paszta nélkül.
Ez normális?előbb meg 100fokot írt ki és sipolt biosban......
Fenti max fordulatok megy fas. Se tudja miért.3500rpm....igaz ez a 7600 nál is így volt.... -
Nyezso
csendes tag
Hát úgy értettem, h pl. az XP már a 2 vagy csak 4 magosat, nem tudom, bénán kezeli vagy egyáltalán nem, már nem tudom pontosan.. Most ha van egy pl. 6 magos procim, a Win látja belőle mind a 6 magot.. és tudja -e kezelni.. használják -e a programok stb. Persze, itt függ a programtól is meg játéktól, mert 6 magot még nem sok minden használ, de 4et már igen.. Noh.. hát vmi ilyesmire lettem volna kíváncsi. Ha látja a 6 magot.. akkor gondolom kezelni is tudja.. a többi a progikon, játékokon múlik.. Engem az érdekel csak, akk úgy kérdezem, h látja -e a 6 magot?
De hát remélem igen..
-
Brian4713
csendes tag
Amint írtam már kikapcsoltam az automatikus indulását és a fájljait is kitöröltem, de még a kitörlés után is indult a géppel, amíg ezt nem blokkoltam.
És nem tettem sehová, mert csak indítottam nem telepítettem, a kereső sem találja meg.A lapom egy asus p5kpl-am, de annyit le is írtam róla, hogy a max neki a core 2 quad. Ramom 2gb DDR2-es, a procim is leírtam, ami E5300.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest