- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
Sziasztok, kéne egy kis segítség. Remélem jó topicba írok. Van egy Phenom II 550 BE-m, ezt nem túl sokat, de használgattam 4 magosítva 3,6 GHz-en feszemelés nélkül. Egyszercsak elkezdett furán viselkedni, konkrétan idleben a load 100% volt mind a 4 magon. Visszaraktam alapórajelre 2 magra, mert gondoltam ez a probléma. Mostmár nem is csinál ilyet, viszont időnként újraindul a gép kékképernyővel, vagy becsíkozódással. Ami még szóba jöhet, hogy nem rég lett updatelve a BIOS, a végén írt egy olyat h checksum failed, de aztán nem volt más. Azóta persze visszatettem a régit is, de még mindig újraindulgat a gép. Ha ez segít valamit, a lap MSI 785GTM-E45. Most még itthagyom a gépet installálni, meg filmet nézni, meglássuk történik-e csoda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Reklámblokkolók topikja
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged