Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
Boeing 737
üzenetére
Ha jól emlékszem, ott nem a Boeing, hanem az adott ország repülési hivatala őrizte (selejtezte le) a maradványokat, bár ők is olyannak tűntek, mint akik hajlamosak elhallgatni a dolgokat, lásd nézeteltérések az NTSB-vel... És pont az állítólag hibáztatható alkatrész maradt meg.

Mindenesetre biztos, hogy mindkét cég nagyon-nagyon óvatos, de ha bebizonyosodik a szériahiba, onnantól nekik is érdekük ''körlevelet'' küldeni, visszahívni alkatrészeket vagy megváltoztatni a szervizelés szabályait, hiszen további gépek lezuhanása sosem használ az eladási statisztikáknak... Nyilván ezeknek a visszahívásoknak túlnyomó többségét azért nem verik nagy dobra, ''csak'' az érintettekkel közlik. -
nRu3
addikt
válasz
Boeing 737
üzenetére
pl arra gondoltam én is , nem véletlenül volt az az alkatrész anyira keresett és elrejtett utána.De azt nem tudni az Airbus hasonlo szituban mitt tenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest