Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért meg kellene nézni mi volt előbb ott: a reptér, vagy a környező házak (van tippem). Debrecenben is ez van, ott veri magát a sok gyökér, hogy zaj így meg úgy. Csak az ő kedvükért megfordították a leszállóirányt (ami szél szempontjából a legrosszabb döntés volt) és 500m-rel eltolták a küszöböt. Egyébként a reptér építésekor több mint egy kilóméteren belül egy fia ház sem volt.
-
Ariadne
őstag
Hasonlóan gondolom én is - aki erdő mellett vesz lakást, ne panaszkodjon a madárcsicsergésre meg a vaddisznókra...
Szóval aki azokon a reptér közeli telkeken vett lakást, az egyszerűen nem mondhatja, hogy nem tudta, hogy olyan izék szoktak ott fent repülni időnként. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy bíróság előtt is feltétlenül megállna a dolog. Ez épp olyan, mintha szeméttelep mellett vennék lakást, aztán perelném őket, hogy büdös van - persze, vele jár... Egyébként én is Zuglónak a ''hangosabb'' részén laktam jó ideig, de mivel szeretem a repcsiket, nem volt gondom vele, látszottak az ablakból is sokszor. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval aki azokon a reptér közeli telkeken vett lakást, az egyszerűen nem mondhatja, hogy nem tudta, hogy olyan izék szoktak ott fent repülni időnként. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy bíróság előtt is feltétlenül megállna a dolog. Ez épp olyan, mintha szeméttelep mellett vennék lakást, aztán perelném őket, hogy büdös van - persze, vele jár... Egyébként én is Zuglónak a ''hangosabb'' részén laktam jó ideig, de mivel szeretem a repcsiket, nem volt gondom vele, látszottak az ablakból is sokszor.