- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csomi68
újonc
Sziasztok! Nekem sajnos már a második Remarkable 2 készüléket cserélik gariban!
Az elsőt június 8-án kaptam meg, két hónap használat után szó nélkül cserélték!( hiba: szellemképes, beszürkült képernyő, állandósult vonalak.
A csere készüléket szeptember 3-án kaptam kézhez, 3-4 nap elteltével már jelentkeztek hibák: nem reagált kézmozdulatokra, ha kiléptél egy pdfből a készülék megnyitott egy másik pdfet, vagy akár tovább lépkedett akár a törlésig, anélkül, hogy hozzáértem volna. Napi nyolc-tíz újra indítással tudtam csak vele dolgozni, két hét alatt 5 Faktori Reset sem segített. Jeleztem a cég felé, videót is küldtem, azonnal jelezték hogy cserélik, holnap adom át a DHL-nek.
Remélem hogy három hónap alatt cserélt harmadik készülék most már használható lesz!
Másoknál nem jelentkeztek hibák?
Ettől függetlenül nagyon megszerettem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest