Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
Köszi a részletes választ!
Egy kicsit én is úgy érzem, (főleg a hozzászólásokat olvasva), hogy ez a gép teljesen más, mint a többi. A multifunkciós eszközökkel is általában az a bajom, hogy lehet hogy sokat tudnak, de mindent csak átlagosan, vagy középszerűen jól, esetleg egy-egy dolgot majdnem jól, szemben a céleszközökkel, amelyek kevesebbet tudnak, azt viszont maximálisan és tökéletesen. Az is tetszik, hogy real time is lehet vele kommunikálni és prezentálni. Ez abszolút pozitívum.
1. Az jó hír, hogy nem lassul be. Igazán ez tart távol az androidos eszközöktől, de itt reményt ad arra, hogy sokáig fogom tudni használni.
2. A számla nem az áfa miatt érdekes, azt gondoltam, hogy bukom, hanem amiatt, hogy költségként el tudjam számolni a cégben. De ez így tök jó nekem.
3. Szerintem meg tudnám szokni így is, nem lesz ezzel gond.
4. Ez így megnyugtató számomra, ha szerkeszthető tud maradni. Nem is gondoltam arra, hogy ezen formázzam meg tökéletesre a szöveget, de ha a szövegtörzset szerkeszthetőbe átviszi, az már pont elég. Formázásra ott van az asztali gép vagy a laptop.
5. Azt már írtam a másik hozzászóláshoz is, hogy végül is ez is megfelel számomra, mivel jelenleg is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, az meg külön előny ha bele tudok nagyítani és egy apróbb részletet jobban ki tudok dolgozni (ez ugyebár a papíron nem tudom megtenni).
6. Akkor valószínűleg én is maradok a gyári radírozós tollnál, de lehet hogy kérek hozzá kapásból póthegyet is. Köszi az infót.
Úgy érzem meggyőztél. Maradok az első megérzésemnél és az RM2-nél. nincs értelme tovább keresgélnem.
Hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest