Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinodom
csendes újonc
Köszi a részletes választ!
Egy kicsit én is úgy érzem, (főleg a hozzászólásokat olvasva), hogy ez a gép teljesen más, mint a többi. A multifunkciós eszközökkel is általában az a bajom, hogy lehet hogy sokat tudnak, de mindent csak átlagosan, vagy középszerűen jól, esetleg egy-egy dolgot majdnem jól, szemben a céleszközökkel, amelyek kevesebbet tudnak, azt viszont maximálisan és tökéletesen. Az is tetszik, hogy real time is lehet vele kommunikálni és prezentálni. Ez abszolút pozitívum.
1. Az jó hír, hogy nem lassul be. Igazán ez tart távol az androidos eszközöktől, de itt reményt ad arra, hogy sokáig fogom tudni használni.
2. A számla nem az áfa miatt érdekes, azt gondoltam, hogy bukom, hanem amiatt, hogy költségként el tudjam számolni a cégben. De ez így tök jó nekem.
3. Szerintem meg tudnám szokni így is, nem lesz ezzel gond.
4. Ez így megnyugtató számomra, ha szerkeszthető tud maradni. Nem is gondoltam arra, hogy ezen formázzam meg tökéletesre a szöveget, de ha a szövegtörzset szerkeszthetőbe átviszi, az már pont elég. Formázásra ott van az asztali gép vagy a laptop.
5. Azt már írtam a másik hozzászóláshoz is, hogy végül is ez is megfelel számomra, mivel jelenleg is A/4 lapokra rajzolom a felméréseimet, az meg külön előny ha bele tudok nagyítani és egy apróbb részletet jobban ki tudok dolgozni (ez ugyebár a papíron nem tudom megtenni).
6. Akkor valószínűleg én is maradok a gyári radírozós tollnál, de lehet hogy kérek hozzá kapásból póthegyet is. Köszi az infót.
Úgy érzem meggyőztél. Maradok az első megérzésemnél és az RM2-nél. nincs értelme tovább keresgélnem.
Hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs