- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
elod22
senior tag
Hát ezt sajnálattal hallom. Akkor lehet inkább a Pocophone felé hajlok, mert a Snapdragon 845, 6 gb ram és az Adreno 630 egy jó ideig elég lesz. Nem szoktam évente telefont cserélni és akkor már olyant vennék ami legalabb 3 évet kibír. A mostani Redmi 3S is kettő és fél éve van meg, csak már elég sokszor beakad és a kamerája is elég gyengus.
-
elod22
senior tag
Az szuper ha felmegy root nélkül. Jelenleg egy Redmi 3S-em van, de úgy érzem megérett a cserére. Hiába a legfrissebb MIUI, sajnos 2016-os a biztonsági csomag, a 6-os android és utóbbi időben az a 2 gb ram is elég kevés már.
A kamerája nem valami nagy szám, sajnos az új Gcam-ek nem működnek csak custom rommal, mivel nagyon régi az android, úgyhogy hiába kínlódtam a rootolással, végül nem sok értelme volt.
Most egyelőre tapogatózok, hogy mire lenne érdemes lecserélni és olyant szeretnék amivel már lehet egész korrekt fényképeket készíteni. Látom újabban már szinte alap a dupla kamera, honnan lehet tudni, hogy képes optikai zoomra is?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest