- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
pergabb
senior tag
oké, de ez nem a gyári kamera, ha nem a gcam
note5-re nem tettem fel, mert ott nem aktív a camera api és semmi kedvem nem volt nyitni a készüléket és mókolni. A másik, hogy mobillal nem igazán fotózom, így nekem ez nem mérvadó. Sz*rás közben a p*csöm unalmamban, vagy egy gyors jegyzetet lehet lekapok, mást nem
Fotózni akarok akkor előveszem a nagy gépet és kicsit sem zavar, hogy 2 kilót tartok a kezemben. Üzemidőről még annyi jutott eszembe, hogy melót váltottam, és jelenleg egész nap 4g-n lógok, így nyilván ez is jobban betesz a merülésnek, mert irodában ücsörögve wifin voltam végig. Speciel még itthon is elfeledkezem wifire mászni és marad a 4g, az én lakásomban ráadás híresen szar a térerő, 2g szépen maxon van, 4g már izzadós és kb 30%-os. Szóval az én felhasználói szokásaim változtak, így az üzemidő közel azonos lehet a note 5 készülékkel, max hangyaf*sznyival kevesebb az idióta automatikus fényerő miatt, ami egyből maxra lövi, ill a picit nagyobb kijelző miatt.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- További aktív témák...
- MiIphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
note5-re nem tettem fel, mert ott nem aktív a camera api és semmi kedvem nem volt nyitni a készüléket és mókolni. A másik, hogy mobillal nem igazán fotózom, így nekem ez nem mérvadó. Sz*rás közben a p*csöm unalmamban, vagy egy gyors jegyzetet lehet lekapok, mást nem