- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
válasz
tisztavíz #1188 üzenetére
Köszi szépen a választ, viszont nem tudok mire érted hogy nem volt lassú?
Mi az az e-Sim? Van egy magyar kártyám meg egy német az menjen, nem kell nekem semmiféle e-sim.
Bloatware nem hangzik jól gondolom ez valamiféle reklámot jelent de erről nem tudok többet.
Leírásod alapján eléggé elment a bizalmam a Xiaomitol. Lehet mégis csak a motorola komolyabb Ramos készüléke vagy a vivo lesz? Egyedül a Xiaomi ára ami tetszik eddig.
Mivel én ívelt kijelző rajongó vagyok nekem meg csak ilyen készülék kell. Opponal sem volt bajom ilyenekkel mint amit írtál de annak 1440 felbontasu a kijelzője.
Az is naponta töltős telefon ha jobban pörgeted akkor naponta akár 3x töltős is.
Hát egyenlőre válaszaitok alapján egyáltalán nem tudom mit vegyek. Én giga ram amúgy akkora gáz?
Játszani nem játszok, spotit hallgatok, messenger face tiktokon marhaságokat nézni meg néha streamelni használom a telt. Meg fizetni mailezni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest