Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
niklebi #1173 üzenetére
Így csináltam ahogy leírtad. Minden xiaomi telómnál első dolgom volt nyitni, de azokon nem volt gond miui alatt. Minden megvan csinálva, bevagyok jelentkezve a fiókba, fejlesztői menüben is beállítva az usb meg ami kell és mobilnettel próbalva hozzáadni, de az appban ez nem akar összejönni sehogy sem... Pedig este 18kor próbálgattam legtöbbször ahogy írták és sosem engedi.. Felraktam most ezt az 5.3.34 es verziót abban is valami limitet irkál.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogyan kaphatnám meg a nyitás engedélyt erre a szarra? Már vagy másfél hónapja nyomogatom abba a xiaomis appban ,hogy megkapjam, de folyton csak a baromságokat írja... Hát az idegtől megfulok, hogy még egy adawayt meg viper4androidot nem tudok felrakni... Vagy nem hivatalos úton kilehetne valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest