- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutak1969
újonc
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a redmi pro 10 telefonomat, ha a laptopom 3.1 usb-c csatlakozójával kötöm össze akkor csak a töltés működik. A port jó mert a redmi note 7 telefonom egyből fel ajánlja a fájl átvitel lehetőségét. Már próbáltam több type-c kábelt, de akkor is csak a töltés működik és nem ajánl fel semmi mást. A telefon azt írja az usb menüben, hogy nincs csatlakoztatva. A sima usb porttal működik, csak a type c-vel nem. A másik kérdésem, az always on diplay értesítési animációk sem működnek. Ezek csak dísznek vannak a menüben vagy az én telefonom, hibás? Youtubon nézetem bemutatókat, teszteket az értesítési animációról, de ott pont csak a funkciót mutogatják a menüben, de az élő teszt elmarad, hogy valóban működik e vagy sem. Már több szervizzel is beszéltem, de nem tudtak segíteni egyik problémában sem, ha esetleg a pár millió felhasználóból van még valaki akinek feltűnt ez a probléma akkor kérem írjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest