Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutak1969
újonc
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a redmi pro 10 telefonomat, ha a laptopom 3.1 usb-c csatlakozójával kötöm össze akkor csak a töltés működik. A port jó mert a redmi note 7 telefonom egyből fel ajánlja a fájl átvitel lehetőségét. Már próbáltam több type-c kábelt, de akkor is csak a töltés működik és nem ajánl fel semmi mást. A telefon azt írja az usb menüben, hogy nincs csatlakoztatva. A sima usb porttal működik, csak a type c-vel nem. A másik kérdésem, az always on diplay értesítési animációk sem működnek. Ezek csak dísznek vannak a menüben vagy az én telefonom, hibás? Youtubon nézetem bemutatókat, teszteket az értesítési animációról, de ott pont csak a funkciót mutogatják a menüben, de az élő teszt elmarad, hogy valóban működik e vagy sem. Már több szervizzel is beszéltem, de nem tudtak segíteni egyik problémában sem, ha esetleg a pár millió felhasználóból van még valaki akinek feltűnt ez a probléma akkor kérem írjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Spórolós topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest