- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
solyom00 #8059 üzenetére
Nagy valószínűséggel a Rockstar (ez csak egy lehetséges válasz) szándékosan tartja alacsonyan a lobby-ban lévők számát, mivel a legutolsó update óta sok játékos (gyk. normál lobby szám) esetében sok kapcsolódási hiba volt, sőt volt olyan is, hogy maga a játék omlott össze. Ennek elkerülése érdekében vezethették be, az most tapasztalt alacsony lobby számot. De ez csak ideiglenes lesz amíg meg nem találják a hiba okét a netkódban (remélhetőleg).
Viszont a Competitive/Cooperative PvP-k esetében (Showdown, Race, Elimination, Free Roam Event) a DC/Crash hibák idején is működött. Ahogy most is működik. Xbox-on mindig találok teli, vagy közel teli PvP lobby-kat. Pontosabban ebben nem láttam változást a korábbaikéhoz képest, vagyis ha esetleg nem találna játszmát akkor érdemes újraindítani a játékot, azért, hogy új Online Session-be dobjon be (egy másik Akamai Edge szerverre). De mint írtam, nekem ilyen szempontból nincs gondom.Persze ha sima Free Roam-os PvP-re gondolsz, akkor igen, az problémás, hogy nem lehet más játékosokat csak úgy leölni(ez vicc akart lenni, tudom, hogy Showdown alapúra gondoltál)
ui. Mondjuk én ilyenekre kizárólag akkor megyek be, ha a Daily Challenge-ek megkívánják, vagy esetleg valami speciális event van (mint pl. a tavalyi Halloween-es)
-
solyom00
csendes tag
Onlineból hova tüntek a játékosok? Már senki sem játszik, pvpket már szinte sose lehet játszani. 😕
-
homerhamm
addikt
A másik RDR2-es topikba már léírtam, és kaptam is választ.
-
homerhamm
addikt
Nem megy a spojlerezés.
tdhffhdhf -
Elims
veterán
Ps-en.
Megtaláltam a bestiarium-ot,de azt nem láttam,hogy az is le van írva.Jobban át fogom olvasni.kb.2 nappal ezelőtt vettem mégegy 5m-es hdmi kábelt,mert a vr-ban az egyik sima volt,bedugtam a másik high speed-es mellé az új 2.0-sat.
Ps bekapcsol,tv be,vr-be és..... semmi. :-/ Ugyanúgy sima hd-ban adta a képet.
Új kábel ki és csak a tv---ps közé be.Elindítom a ps-t,tv be és amikor rányomtam a red dead 2-re kérte a hdr beállítást.Eddig ilyen egyetlen játéknál sem volt csak annyi -amelyik támogatta-,hogy a tv-n felvillant egy hdr jel jobb fenti sarokban.
Most viszont a kalibrálás után elindult a red dead 2.
Azt nem mondom,hogy teljesen más lett,de szemmel láthatóan még az eddiginél is szebb lett. :-)
Ezt csak azért írtam le,ha vkinek véletlenül nem olyan a kábele -pedig azt hiszi,hogy,de..- cserélje,mert érdemes!! :-) -
Elims
veterán
válasz
marilllyo #8052 üzenetére
Én nagyon lassan játszom.Nekem szerintem lesz annyi.Egyre jobban tetszik a játék.Ahogy rájövök benne dolgokra és a rengeteg segítség amit itt írtok egyre jobban segít belemerülni.
Így mostmár jobb játszani,hogy nagyjából tudom mit/mikor/hogyan kell csinálni pedig még a miért-ek kb.30-40%-át tudom.
A legelején nem volt jó,mert nagyon hülye voltam hozzá és ez a játék is egy piszok összetett játék.Az ilyeneket én úgy szeretem,ha spoiler-ezek és tudom,hogy mit/hogyan.
Sok játékom van amit ki sem próbáltam,több játékot veszek menet közben is,de egyik sem érdekel úgy,mint ez."Ami elhagyható az ugye, hogy minden chapterben adakozz a tábornak."
Nem is kellene már adakoznom,mert már nincs mire.Megvettem mindent.
A készleteket is feltöltöttem és veszek is ha engedi (medic/ammo/gyümölcsök).
Még a jobb fenti 3 jelből egy vmi hiányozhat,mert a jobb szélső (Pearson jele) vmiért fehér.A többi 2 sárga."Minden chapterben teljesíts valamit, amit kérnek tőled a táborlakók."
Vmi növényeket vagy kisebb tárgyakat kértek eddig,azokat odaadtam,de utána kellett volna mégvmit csinálni. :-/ Azt sajnos nem értettem és mire visszamentem a táborba már olyasmit írt,hogy mondjuk "Lenny-t már nem érdekli" vagy hasonló.
"A linkeken található leírásokat nyugodtan elolvashatod.. Semmi komolyabb spoilert nem tartalmaz szerintem."
Ezeknél a játékoknál szeretem a spoiler-eket.
Mozifilmeknél kicsit sem és ha vki véletlenül elmondja a film végét,meg sem nézem soha."...a mellékküldik sokkal viccesebbek és érdekesebbek voltak, mint a legtöbb főküldi. A cirkuszos csávón pl. behaltam.
"
Én nem sok főküldetést játszottam eddig,mellékküldetést annál többet..és nekem is volt egy-kettő ami tényleg nagyon jó volt. A bohócos nekem is nagyon tetszett! :-) 3x szaladtam rá egymás után. :-)
"Ami necces még az ugye a vadászat."
Nekem nem. :-)
Simán rányomok egy-egy perfect bőrre 2-3órát.Ha nincs meg,nem gond,másnap újra kimegyek az adott területre.
Madarakat/békákat/kígyókat mindent összeszedek.Olvastam a small game arrow-t,ki is próbáltam,egy rókán... :-/ Kellett bele 5-6 nyílvessző és természetesen poor bőr lett. :-/
Bár akkor még nem tudtam azt amire nemrég jöttem rá.Az állatra célozva kiírja,hogy hanyad osztályú.Amit meg még lehet növelni a gold bar-os embernél csináltatott lánccal(?) -vagy karkötővel-.Az rátesz még +10% esélyt,hogy perfect legyen.Pár nappal ezelőtt csináltattam meg,ha előbb tudom...sokkal több perfect bőröm lehetett volna.
Az volt a gond,hogy eddig szinte minden bőrt a trapper-nek adtam el,pedig hordhattam volna a táborba Pearson-nak vagy a gold bar-os embernek (Fence?)."A legtöbb idő egyébként a vadászós, study-zós trófea."
Most még annyira nem nézem a trófeákat (talán egyszer ránéztem vagy csak akartam).
Amire gondolom,hogy fog adni azokat megcsinálom,aztán ránézek majd.Szerintem elég nehéz lenne platinázni..most még nem szeretnék azért hajtani.Csak élvezem a játékot és annyi.
Olyasmi kalibernek gondolom mint a gta-t.Ebben majd fordítva leszek..itt meglesz a sztori mód 80-90%-a és az online részéből szinte alig.
A te platinád viszont szép! Főleg,hogy gyorsan lenyomtad pedig nem egy könnyű vmi. :-) -
marilllyo
veterán
Dehogy lesz 3-4 hét.
Egy jó nap alatt össze lehet szedni, de egyes állatok meg tudnak szívatni az tény.
De mivel írod, hogy trófeázol leírok akkor pár dolgot, amit ha szem előtt tartasz, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz.
Ami elhagyható az ugye, hogy minden chapterben adakozz a tábornak.
Minden chapterben teljesíts valamit, amit kérnek tőled a táborlakók.
Illetve pár sidequest nem nyílik meg, ha rossz a "honor" szinted és ezzel kizárhat téged egy két mellékküldiből, ami kell majd trófeához. [link]
Továbbá ki kell rámolni teljesen négy házat.. [link]A linkeken található leírásokat nyugodtan elolvashatod.. Semmi komolyabb spoilert nem tartalmaz szerintem.
Ahogy olvasom alapvetően úgy játszol, ahogy kell... ergo mindent megcsinálsz, amit lehet és csak utána mész főküldire. Ez így tökéletes szerintem. Ami azt illeti számomra a mellékküldik sokkal viccesebbek és érdekesebbek voltak, mint a legtöbb főküldi. A cirkuszos csávón pl. behaltam.
Ami necces még az ugye a vadászat. Ez kell mellékküldihez is...meg amúgy is. Itt a legnagyobb gond a madarakkal LENNE.. De második végigjátszásra már megtaláltam a trükköt. Millió egy leírás van, hogy egyes madarak itt vagy ott lelhetők fel.
A legjobb az, ha elmész a Flatneck Station környékére. Attól balra a folyóhoz közel. Keresel ott egy tisztást. Menj oda reggel... és estére az összes létező kismadár el fog repülni a fejed felett. Főleg délután.
Small game arrow-val menj rájuk, mert a legtöbbje kelleni fog az egyik gyűjtögetős mellékküldihez.Utad során mindig figyeld a kisállatokat. Mókusok, pocok, patkány, béka stb. Akarva-akaratlanul is elrohannak előtted. Ha látsz perfect-et, akkor menj rá és tedd zsebre. Nem fognak ezek megrohadni...bármeddig lehetnek nálad. Rengeteg időt spórolsz vele, ha nem kell majd keresgetni.
A legtöbb idő egyébként a vadászós, study-zós trófea. Furcsa mód azt élveztem a legeslegjobban az egész játékban. Keresgetni az állatokat. Szinte mindig távcső volt a kezembe és forgolódtam.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Farkassacred #8045 üzenetére
Április 23 vagy 24 óta benne van, majd 4-4,5 hónapod volt kitolni ha kiakartad.
Szerintem senki nem gondolta, hogy nem, hogy jó magyar mód szerint az okosba 14 ezerért egy évre megvett pass-szal vagy az alapból havi 2-3 ezres pass-szal majd minden tripla A-hoz hozzáfér évekig...
-
Elims
veterán
Marilllyo: Köszi!!Így nem töröm magam..
Az életerőre lenne esetleg tippetek?
Már úgyis szoktam harcolni,hogy sima késsel ölöm meg az ellenfelet.Akkor +10 fehér szívet ad.
A villámjelű (stamina?)+a dead eye (főleg ez) elég jó tempóban növekszik,a szív (életerő?) viszont nem akar megmozdulni. :-/+van amikor a táborban egy-egy ember kér tőlem vmi kis növényt vagy vmit,utána kimegyek a táborból majd vissza és vmi olyasmit ír,hogy xy ember már nem foglalkozik a feladattal vagy vmi hasonló.
Az mi lehet? (Ha érthetően írtam le egyáltalán..)Vmint a táborban már mindent felfejlesztettem,de a trófeát még nem adta meg.Vmi olyasmit írt,hogy vmi feladatot délután kellene megcsinálni.Próbáltam mindent,de nem tudtam meg,hogy mi az. :-/ A táborba lépve jobbra fent a 3 jelből (medic+az ammo+a bőrös ember) az első 2 sárga színű,a 3. fehér.
Az mit jelenthet?Szerk.:
Rámentem arra a táskára..Nekem az kb.3-4hét játék lesz. -
marilllyo
veterán
-
negyven2
veterán
Szeptember 7-én távozik az Xbox Game Pass (Console) kínálatából a Red Dead Redemption 2!
-
Elims
veterán
válasz
FIREBLADE78 #8042 üzenetére
A max honor szint csak a trófea miatt kellene.
A challange-eket már többször írtátok,de semmi ilyesmit nem találtam a játékban.Írtatok gunslinger(?) challange-eket is,de ilyenről csak a ruhát találtam meg. -
-
Elims
veterán
A honor jelző csíkot hogyan tudnám ettől feljebb vinni?
Bármit csinálok nem megy tovább.Köszöngetek a városokban/városon kívül,mindenhol segítek,új feladatokat is ad,de semmi. :-/
Új feladatokból van amit nem tudok megcsinálni,mert nagyon gyorsan kellene reagálni pl.: a rendőr elől szaladó tolvajt megfogni a városban,de attól eltekintve új dolgok is mennek,ki is írja jobbra középen a +fehér kalap(?) jelet.
Esetleg azért nem megy,mert azokat kellene teljesíteni?
Vagy esetleg azért,mert még csak a chapter 2-ben vagyok? (Szinte ugyanott ahol eddig.)
Horgászbot még nincs meg,mellékküldetéseket csinálok+a táborra gyűjtögetem a pénzt+legendás állatokat keresgetek.Vmint az életerőt (fehér szív a kis térkép fölött) hogyan lehet növelni?
Nyomjam a távcsöves távoli lövéseket?Arra szokott adni jobbra középen -lövés után- +3 szivet.+mégvmi.. Az olyan feladatoknál ahol a két törvényembere visznek egy kocsin egy bezárt nőt/férfit és vhogyan segítenem kellene,mit kellene csinálni?
Ha lelövöm a két embert rögtön zuhan a honor jelző. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest