- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Részben egyetértek veled, de nagyrészt viszont nem! Mindenkinek más igényei vannak. Ha csak filmnézésre kell neki, akkor valóban pénzkidobás. Ennyi amiben egyetértünk. Creative valóban nem remekel a driverek terén ez biztos, de nem csak Creative van a világon. Amúgy nekem semmi gondom vele, pedig nem az első X-FI karim.
Nekem például már nem lenne jó az integrált realtek, sőt semmilyen alaplapi hulladék
, mert pl zenét legtöbbször analógon hallgatok, filmet pedig digiten nézek. Bizony a Realtek analóg csatornái, valóban kritikán aluliak. Szóval nézőpont kérdése, hogy pénzkidobás-e. Számomra biztosan nem lenne az. A lényeg, hogy csak előrébb lehet egy "minőségibb" hangkártyával mint az alaplapival, hátrébb biztosan nem.
Egyéni vélemény, természetesen nem kell egyetértenünk, ettől még remélhetően megmarad a béke.
Üdv!
-
nyunyu
félisten
Ize, juniusban adtak ki a 2.18.0011-et, szoval 4 honap alatt sikerult elharitaniuk a fo problemat.
Egyebkent hazimozierositom van, igy fej-fej mellett teszteltem a ket hangkartyat...
2 Winamp elindit, egyik Au4-re allitva, masik alaplapira, ugyanaz a FLAC megnyit, szinkronba hozom a kettot, aztan erosito taviranyitojan csak 1 gombnyomas, hogy eppen melyik hangkartyat hallgatom.
Analog kimenetek kozott eleg jelentos kulonbseg van, digitalisak kozott nem vettem eszre semmit.Ezert irom, hogy folosleges a hangkartya, ha ugyis digitalison akarja hasznalni, es a hangrendszere is tud DTSt dekodolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest